SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Németül tanul a karanténban Janicsák Veca

A magyar énekesnő arról beszélt a Maradj Otthon! fesztivál keretében, hogyan telnek a napjai az önkéntes karanténban.
  • Szerző: BDF

A Maradj Otthon! fesztivál pénteki főszereplője Janicsák Veca volt. Az énekesnő Hajas Gábor zenésztársával jelentkezett be, akivel természetesen zenével is szórakoztatták a nézőket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elég jól elvagyok otthon. Az, hogy a közönségtől távol kell maradni, nehéz. Ki kell tartani, más lehetőségünk nincs. Nem tehetünk mást, el kell fogadni ezt a helyzetet” – mondta el az énekesnő, aki nem tagadja, őt is megviseli, hogy nem tud színpadra állni. Nemcsak amiatt, hogy kollégáihoz hasonlóan Veca is elesett a fizetésétől, hanem amiatt is, hogy nem találkozhat a közönségével.

Azt tanácsolja, hogy mindenki próbálja meg hasznosan tölteni az idejét a karanténban. Ő is így tesz. Sokat olvas és kertészkedik, de régóta tervezi, hogy megtanuljon németül, már csak amiatt is, mert kislánya, Emma kettős állampolgár. Veca most online kezdte el tanulni a nyelvet, és azt mondja, egész jól halad vele.

Az énekesnő egyébként nem állt le a munkával, folyamatosan dolgozik, hogy amint visszatér minden a régi kerékvágásba, új dalokkal is szórakoztatni tudja majd imádott közönségét.

A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?