SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Kertésznek állt a magyar zenész a karanténban

A Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi feltalálta magát ebben a nehéz időszakban is.
  • Szerző: RIpost

Horváth Boldival folytatódott a Maradj Otthon! fesztivál! A Kelemen Kabátban frontembere a szerda esti élő videójában elárulta, hogy telnek a zenekar mindennapjai, illetve arról is mesélt, hogy ő mivel foglalja le magát az önkéntes karanténban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nekem három fő dolog van, amit most a mindennapokban csinálok. Az egyik alapvetően a zenekaros dolgok, a másik, hogy a családommal foglalkozom, mindemellett pedig van egy új hobbim, amit mindenkinek ajánlok. Elkezdtem zöldségeket ültetni, csinálok egy kis kertet. Három magaságyást csinálok, ebből egy már kész van. Ezzel kapcsolatban rengeteg videót nézek, nagyon érdekes!” – fogalmazott Boldi, aki az elkövetkezendő hónapokban több meglepetéssel is készül a rajongóknak.


A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők előtt. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

És ezeket olvastad már?