SHOWBIZ

Less be velünk a Balatoni Nyár kulisszái mögé!

Akár egy nagy család: ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni a Balatoni Nyár stábját. A Ripost elsőként leshetett be a mûsor kulisszái mögé.
  • Szerző: Ripost

Rátonyi Kriszta immáron hatodik éve a Balatoni Nyár stábjának oszlopos tagja.

"Ilyenkor valóban úgy élünk együtt, mint egy iskolai táborban. A stábtagokkal egy egykori tábor területén lakunk Révfülöpön, ahonnan reggelente biciklivel érkezem meg a Balaton parti stúdióba. Általában öt körül szoktam ébredni, de ezt egyáltalán nem bánom, mert ebben a környezetben nagyon könnyű feltöltődni" - mondta el a %%-nak a rutinos műsorvezető.

7.15: Kriszta sminkje és haja általában fél óra alatt készül el. Ilyenkor dől el az, hogy milyen ruhákban ülnek kamera elé a műsorvezetők, és itt kerül sor az első frissítő, reggeli beszélgetésekre is.

7.45: Vida Péter és Rátonyi Kriszta adás előtt még egyszer, utoljára átbeszélik az adásmenetet, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon. "Természetesen az egész világot nem lehet szabályozni, van, hogy egy repülő bogár vagy az időjárás megzavar, de ez az élő adás varázsa" - mosolyog a műsorvezető.

A további izgalmas képekért és kulisszatitkokért olvasd el a szombati %% napilapot!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?