SHOWBIZ

Nem találja a helyét az Exatlon Bajnoka

Lencsés Luca úgy érzi, nem értik meg őt a többiek. Iza azonban próbál segíteni a fiatal lánynak, hogy megoldódjon a probléma.
  • Szerző: Ripost

Lencsés Luca nincs könnyű helyzetben, ugyanis a hétfői versenynapon csúnyán összeveszett a csapata egy részével. A Bajnokok azon háborodtak fel, hogy Luca az egyik vesztes futama után közölte, hogy ő feladta fejben a játékot.

Lencsés Luca nagy port kavart a kijelentésével

Lencsés Luca nagy port kavart a kijelentésével
Fotó: TV2

„A csapat egy lépéssel hátralépett Lucát illetően”

Ujvári Izabella szerint Luca kommunikációja nem volt egyértelmű a csapat felé, ami végül egy konfliktushoz vezetett. Ennek ellenére a Bajnok érzi, hogy hamar megoldják ezt a problémát, még akkor is, ha a csapat egy kicsit elhátrált Lucától.

„Szerintem azért történt ez kis félreértés, mivel Luca jót akart közölni a csapattal, a jó szándék vezérelte, csak elcsúsztak picit a dolgok, nem volt megfelelő a kommunikáció. Természetesen ezt is meg fogjuk oldani, a kulcs a megfelelő kommunikáció. Lehet, hogy a csapat egy lépéssel hátralépett Lucát illetően, de Luca szeretne bizonyítani, hogy van itt helye. Lehet, hogy ez egyfajta segélykiáltás volt Luca részéről” – kezdte lapunknak Iza, majd hozzátette: természetesen a vereségére egyáltalán nem okolják Lucát.

„Legközelebb finomítok majd a véleményemen”

Luca egyetért Izával abban, hogy a kommunikáció valóban nem volt megfelelő a részéről, azonban úgy érzi, ebből is csak tanult. Sőt, kifejezetten örül annak, hogy a többiek elmondták a véleményüket.

„Az őszinteség mindig jó, csak a stílus nem mindegy. Hibáztam abban, hogy nem megfelelő stílusban kommunikáltam, de tanultam ebből, jó lecke volt számomra. Segített az, hogy hallhattam a többiek véleményét, és már tudom, hogy miken kell változtatnom. Legközelebb finomítok majd a véleményemen, hiszen nekem is jól esik, ha valaki így viszonyul hozzám” – kezdte Luca, aki azt is elárulta, örül, hogy megvitatták a problémát.

„Nem éltem meg nagy törésként ezt a konfliktust, szerintem jó a problémamegoldó képességem. Úgy gondolom, hogy jó, ha két félnek, két külön véleménye van, és azt meg tudják vitatni. Mindenki különböző, ettől színes egy csapat. Örülök, hogy a többiek más véleményen voltak, és ezt értelmesen meg tudtuk beszélni. Kibeszélhettem magamból a bennem zajló folyamatokat, ezáltal tüske sem marad utána. Legközelebb már jobban tudjuk majd kezelni a hasonló szitukat.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?