SHOWBIZ

Leesik az állad: Ez a világsztár szerepel a TV2 új showjában

A TV2 új, táncos showműsorában, a Dancing with the Stars-ban egy világsztár is versenyezni fog.
  • Szerző: Angie

Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével hamarosan képernyőre kerül a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada. A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és hamarosan a magyar közönség előtt is bemutatkozik. Az elképesztő táncos showműsor licenszét már 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre.

Fotó: TV2

A táncos showműsor versenyzői között lesz a világsztár, a Paula és Paulina színésznője, Gabriela Spanic, akit a csatorna beharangozója szerint több mint egymilliárd tévénéző ismer.

(Photo by Medios y Media/Getty Images)

Hazánk hírességei közül versenyben száll: Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Osvárt Andrea és Suti András, Marsi Anikó és Vas Zsolt, Pásztor Anna és Köcse György, Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Détár Enikő és Baranya Dávid, Istenes László és Czina Boglárka, Noszály Sándor és Mikes Anna, Horváth Tamás és Sipos Viktória, Tóth Dávid és Lissák Laura, Emilió és Tóth Orsolya, valamint Győrfi Dani és Stana Alexandra.

A zsűriben helyet foglal: Ördög Nóra, Kováts Gergely Csanád, Molnár Andrea, Schiffer Miklós

A Dancing With The Stars híressége, Gabriella Spanic imádja Budapesetet, így nem is volt kérdés, hogy elfogadja a műsorban való szereplést.

Az est másik nagy meglepetése, hogy a TV2-höz igazolt Lékai-Kiss Ramóna. Ezt üzente a nézőknek:

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?