SHOWBIZ

„Egyáltalán nem félek” – párbajra kényszerül az újonc Bajnok

A Bajnokok elvesztették a végjátékot, így két játékosuk biztosan párbajozik pénteken. Egyikük Kurtán Adél lesz.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas a tét az Exatlonban, ugyanis a verseny hétfőn elérkezik a Végső Visszaszámláláshoz, ám előtte még egy párbaj vár a Bajnokokra, mert a végjáték második fordulóját is elvesztették tegnap este. A leggyengébb statisztikával ezúttal Kurtán Adél rendelkezett, így ő már biztosan rajthoz áll pénteken. Ellenfelét Somhegyi Krisztián választja majd ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kurtán Adél

Kurtán Adél nem fél a párbajtól
Fotó: TV2

„Egyáltalán nem félek a pénteki megmérettetéstől, tudtam, hogy miről szól az Exatlon, illetve sejtettem, hogy idővel nem fogom tudni elkerülni a párbajt. Próbálok majd mindent kizárni, és csak magamra koncentrálni. Várom, hogy túl legyek rajta. Iza nagyon gyors a pályán, Vivi talán kevésbé, de ő nagyon higgadt tud maradni az ügyességi feladatoknál is. Erős játékosok, és komoly pályarutinnal rendelkeznek, ami komoly hátrányt jelenthet számomra” – kezdte lapunknak Kurtán Adél, akinek nem volt egyszerű beilleszkedni a Bajnokok közé. Ám a fiatal lány szerint ez nem játszik közre abban, hogy a kiesés szélére került.

„Szerintem nincs köze ahhoz a beilleszkedési nehézségeknek, hogy most nekem kell párbajoznom, egyszerűen nem sikerült még teljesen felvennem a fonalat, így nekem lett a leggyengébb statisztikám” – tette hozzá Adél, aki szerint egy győztes párbaj kellő önbizalmat adna neki az Exatlonban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?