SHOWBIZ

Különleges dallal tért vissza Tóth Gabi

Igazán szívhez szóló slágerrel jelentkezett az édesanya. A Veled akarok lenni című szerzeményhez videóklip is készült.
  • Szerző: Ripost

Fantasztikus dallal és klippel jelentkezett Tóth Gabi! Az énekesnő az utóbbi években egyre többet alkotott folklór stílusban popzenével ötvözve. Új szerzeménye, a Veled akarok lenni vonós témája is tisztelgés a népi elemek előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

A dalhoz a klipet Galler András „Indián” rendezte, akivel az énekesnő már rengeteg korábbi kisfilmen is együtt dolgozott. Gabi a videóban kiteljesedett nőként tündököl.

„A természet közelsége mindig is nagyon fontos volt számomra. Itthon is gyönyörű tájakat fedezhet fel az ember, hiszen hazánk bővelkedik a csodásnál csodásabb természeti kincsekben. A dal címe erre is utal: újra érezni a természet közelségét, újra visszanyúlni a gyökerekhez. A szám üzenete magában hordozza a karantén utáni átértékelt, letisztult lelkivilágot. Azt a gondolatot, hogy becsüljünk meg minden percet, és adjunk hálát a természetnek, hiszen amikor hónapokon át be voltunk zárva, ő mindig szívesen fogadott bennünket. A szabadban biztonságban lehettünk azokkal, akiket a világon a legjobban szeretünk!” – mondta az énekesnő.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?