SHOWBIZ

Balhé a Séfek Séfe adásában: durván beszóltak Krausz Gábornak

Lakatos László már az előző évadban is feltűnt, ám nem tanult a hibáiból és az építő jellegű kritikákból, így megint elvérzett.
  • Szerző:

A Séfek Séfe kedd esti adásában okoz kisebb botrányt Lakatos László Laki, a műsor nagy visszatérője. A férfire jól emlékezhetnek azok a nézők, akik az előző évadot is figyelemmel követték: kötekedő stílusa, túlzott önbizalma, nagyképűsége és kevésbé sikeres főztjei miatt a zsűri már akkor sem zárta őt a szívébe.

Hamar ki is esett a TV2 műsorából, ám az idei évadban újra próbálkozott, az általa készített étel azonban most sem nyerte el az ítészek tetszését. Ahelyett, hogy László megfogadta volna az építő jellegű kritikát, kötekedni kezdett és közölte, hogy szerinte semmi baj nincs a főztjével.

„Emberek vagyunk, hárman vannak, magukon kívül még jó pár millió ember él a Földön, oké?” - reagált idegesen, majd miután Krausz Gábor őszintén elmondta, hogy szerinte Lászlónak nincs helye a szakmában, a versenyző csúnya személyeskedésbe kezdett.

„Fogalmam sincs, hogy ki vagy igazából, de nem akarlak megbántani... Maximum annyit tudok rólad, hogy Tóth Gabival jöttél össze” – szúrt oda a férfi, mire Krausz reagált.

„Én is meghallgattalak, még ha hülyeség is, amit mondtál. Azt javaslom, az álmokat akkor kergesd, ha reális. Te nem leszel szakács. Másodjára jöttél ide, és másodjára is sz*rt hoztál. Nagyon szépen kérlek, jövőre ne gyere vissza!” – mondta a zsűritag az idegesen távozó férfinek.

És ezeket olvastad már?