SHOWBIZ

Krausz Gábor: Keménykezűnek és egyben pszichológusnak kellett lennem

A Séfek Séfe fekete csapatának főnöke megismerte a versenyzők lelki gondjait, örömeit, bánatait, ennek köszönhetően gördülékenyebben ment a közös munka, mint az előző évadban.
  • Szerző: ripost

Péntek este a kétfordulós elődöntő és a maratoni finálé után kiderül, ki nyeri a Séfek Séfe 2019-es évadát. A versenyzőknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen a dupla adásban először az elődöntőben, majd a kétórás döntőben kell bizonyítaniuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

A fekete csapat főnöke, Krausz Gábor a -nak beszélt arról, idén miben változtatott az előző évadhoz képest.

„Úgy érzem, hogy az első évadban túlságosan kevés figyelmet fordítottam a játékosok ego harcára és arra, milyen ember rejlik a versenyző mögött. Amikor vége lett annak a szériának, rögtön levontam a tanulságot, így idén már másként álltam a versenyzőimhez. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen feszített volt a tempó a forgatásokon, a szünetekben azonban igyekeztem mindenkit alaposan megismerni. Egyszerre kellett keménykezű csapatfőnöknek és pszichológusnak is lennem” – mondta el a -nak Gábor, aki úgy érzi, erősebb mezőny alakult ki, mint az első évadban.

„Nagyon fontos, hogy senkit nem akartunk megbántani az értékeléseknél. Soha nem az embert kritizáltuk, hanem az ételt. Elégedett vagyok a versenyzőim teljesítményével, sőt azt sem tartom kizártnak, hogy a jövőben együtt dolgozzak néhányukkal” – fogalmazott a sztárséf.

És ezeket olvastad már?