SHOWBIZ

Kitálalt a munkájáról Gelencsér Timi: Az eleje nagyon nehéz volt!

Az Exatlon csinos riportere öt hónapig volt távol, ám ezt egy cseppet sem bánta meg.
  • Szerző: Ripost

Gelencsér Timi ezúttal nem versenyzőként, hanem riporterként bizonyíthatott az Exatlon Hungary-ben! Az egykori szépségkirálynő könnyedén vette az akadályokat, hamar belerázódott az új munkájába, ám a saját bevallása szerint, nem volt könnyű dolga.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Az eleje nagyon nehéz volt... Rettenetesen izgultam minden egyes interjúnál, de a legnagyobb kihívást az jelentette, hogy ezt az izgulást ne mutassam sem a versenyzők, sem a nézők előtt. Természetesen kaptam hideget-meleget, amit próbáltam helyén kezelni” – kezdte Timi, aki természetesen a stábtól minden segítséget megkapott a munkájához, és idővel beletanult a szakmába, sőt komoly tervei vannak a jövőt illetően. Olyannyira, hogy rajongói követelik, hogy a következő évadban is láthassák Timit.

„Egy idő után az izgulást felváltotta a tapasztalatszerzés és elkezdtem élvezni amit csinálok, a végén pedig már imádtam. Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, imádtam az egészet. Úgy gondolom, az első lépcsőfokot megtettem afelé, hogy egyszer tényleg műsorvezető lehessek” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő, akinek a rajongói remélik, hogy még találkozhatnak a képernyőn kedvencükkel, és hogy az Exatlon Hungary műsorát sem kell nélkülözniük sokáig.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?