SHOWBIZ

Kiderült, melyik színész váltja Fenyő Ivánt a Mintaapákban

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója sok érdekességet árult el a sorozat jövőjéről.
  • Szerző: Ripost

Ahogyan arról a is beszámolt, Fenyő Iván nélkül folytatódik a TV2-n futó Mintaapák című sorozat. A csatorna egy közleményben jelentette be, hogy nem kívánják meghosszabbítani a színész szerződését, azonban az általa játszott karakter megmarad a sorozat következő évadában is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója most azt is elárulta, ki veszi át Fenyő szerepét.


Fotó: Szabolcs László

„A TV2 vezetősége úgy döntött, hogy a folytatásra nem hosszabbítja meg Fenyő Iván lejárt szerződését. A karaktere viszont nem tűnik el a sorozatból. Örömmel jelentem be, hogy a következő évadban Kamarás Iván alakítja majd Szalay Géza szerepét” – árulta el az Origónak Fischer Gábor, aki több részletet is megosztott a következő évadról. A forgatás előkészületei már javában zajlanak, és előreláthatólag júliusban folytatódhatnak a felvételek. Jelenleg 25 rész van készen, de mire indul a forgatás, 50 rész biztosan lesz.

„Szeptemberre már biztosan lesznek további részek készen, hogy a nézők mikor is láthatják a sorozatot, az több mindentől függ. De természetesen azon vagyunk, hogy a rajongók minél hamarabb láthassák kedvenc sorozatukat” – fogalmazott Fischer Gábor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?