SHOWBIZ

Kiderült, ez okozta az Exatlon Bajnokának sérülését

Tóth Janka sérülése miatt kispadra kényszerült, így viszont védettséget élvez.
  • Szerző: angie

Tóth Janka, az Exatlon Bajnoka egy szerencsétlen mozdulat miatt sérült le. A versenyző így két napig biztosan nem vehet részt a versenyben, utólag úgy gondolja, hogy lelki okok vezettek a balszerencséhez.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Janka Exatlon

(Fotó: TV2)

„Azt hiszem, hogy a nagy csúszdás pályán rosszul érkeztem meg a medencébe. Az elején nagyot kell ugrani, mivel jelentős a medence és a csúszda távolsága, és kifordult ott az ujjam. A pályán még tudtam futni, de az ügyességinél már éreztem, hogy eszméletlen nagy fájdalmaim vannak. Meghúzódtak a szalagok és egyből be is dagadt. Az első héten is volt egy hasonló sérülésem, benne van a pakliban, hogy arra sérültem rá. Nagyon sajnálom, mert nem élvezettel vágtam bele a pályába, és valószínűleg emiatt is következhetett be ez a baleset. Nagyon rosszul éltem meg” – mesélte Tóth Janka, aki szerint a hét elejei konfliktusoknak lehet köze a sérülésének.

Tóth Janka sérülés

Tóth Janka keze megsérült (Fotó: TV2)

Lelkileg megviselték a támadások

”Úgy gondolom, hogy ez a sérülés éppen ennek a folyamatnak volt a következménye, minden nap ért egy olyan támadás, amit nem tudtam feldolgozni. Az akaratom annyira elvitt, hogy nem tudtam koncentrálni az apróbb dolgokra. Utólag pozitívan fogom fel, mert ebből tanul az ember, de minden nap egyre jobban őrlődtem„ – árulta el a Bajnok, akit így a biztos párbajozó Lilkó ellenfeleként már nem jelölheti a pénteki párbajra a legerősebb statisztikával bíró Krisztián.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?