SHOWBIZ

Gömbölyödő pocakkal is bírja a strapát Tóth Gabi

A Sztárban sztár leszek stábja kiemelt figyelmet szentel a várandós énekesnőnek.
  • Szerző: Ripost

Kiemelt figyelemben részesíti a Sztárban sztár leszek stábja a várandós Tóth Gabit. A műsor zsűritagja közel két hónapja tudatta a nagyvilággal az örömhírt: babát vár! A fellépéseit lemondta, mert a színpadi hangzavar és mozgás nem tett volna jót a picinek. Az énekesnő semmivel sem szeretné kockáztatni, hogy régóta várt terhességével bármilyen probléma legyen.

A TV2 show-műsorában vállalta az egyetlen női mester szerepét, így hétfő óta Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás oldalán keresik a jövő sztárjait. Az ilyen, több napig tartó forgatás szintén lehet megterhelő, de szerencsére Tóth Gabi eddig nagyon jól bírja a strapát, főleg azért, mert amikor csak munkája engedi, séfként dolgozó kedvese, Krausz Gábor is ott van vele a stúdióban.

"Két forgatási napon vagyunk túl, a fiúkkal szerintem remek az összhang, az énekesek pedig jócskán szereznek meglepetéseket. A Sztárban sztár leszek minden percét élvezem, csodás a stáb, jól érzem magam és szerencsére a pici is" – árulta el az énekesnő, aki a Blikket abba is beavatta, hogy nassol a szünetekben.

"A zsűripultban ott van berejtve a kis gyümölcsös dobozom, így két produkció között is tudok falatozni, ha épp megéhezem" – tette hozzá nevetve Tóth Gabi, akinek a manapság tapasztalható hőséggel és az esőzés miatti párás levegővel nem kell megküzdenie a felvételek alatt. 

"Van klíma a stúdióban, ez hatalmas könnyebbség mindenkinek, főleg egy kismamának. Természetesen a stáb figyeli Gabi minden mozdulatát, és tiszteletben tartja azt, ha egy kis szünetre van szüksége" – mesélte a produkció egyik munkatársa, aki hozzátette: Gabi imádja a felvételeket, és nagyon jól áll neki a terhesség. "Ha szeretne egy kicsit mozogni vagy pár percre kimenni, akkor megoldjuk. Erre azonban nem nagyon van szükség, mert Gabi nagyon alázatos és profi. Nem is beszélve arról, hogy tényleg láthatóan ki van virulva".

"Nagyon büszke vagyok Gabira, hogy ilyen jól viseli a kánikulát és mellette a hosszú órákon át tartó forgatásokat is. Fizikailag és szellemileg is megterhelő számára ez az időszak. Segítek neki, amiben csak tudok, leginkább az otthonunkban veszem le a válláról a legtöbb terhet" - mesélte a Borsnak az énekesnő párja, Krausz Gábor.

És ezeket olvastad már?