SHOWBIZ

Fotó: Barna bombázó miatt titkolózik Győzike Bea asszony előtt

Gáspár Győző a kamerák előtt vallotta be, hogy nagyon tetszik neki a barna hajú szépség, Zsófi.
  • Szerző: rp

Egy gyönyörű barna hajú szépség miatt titkolózik felesége előtt Gáspár Győző – derült ki a LifeTV-n futó Van életünk című műsorból. A showman a kisebbik lánya, Virág udvarlóját vitte el kondizni, és a fent említett hölgy volt a személyi trénerünk. Nos, Győző a kamerák előtt vallotta be, hogy nagyon tetszik neki Zsófi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Győzike személyi edzője

Győzike személyi edzője, Zsófi (Fotó: LifeTV)

„A gádzsi annyira beautiful. Otthon nem mondhatjuk el, mert ha megmondjuk, Bea a nem létező kis hajamat is kiszaggatja” – magyarázta Győző, aki még egy férfinevet is kitalált a női trénernek.

„Zsófi, azaz Szabó Berci, született nyolcvankettőben, ő egy fiú. Ezt fogjuk kommunikálni otthon. Azt fogjuk előadni, hogy Berci mennyire erőszakos volt, és mennyire megtornáztatott minket” – magyarázta a showman, aki bevallotta, hogy neki az olyan típusú nők az ideáljai, mint Zsófi.

„Ha megcsalnám Beát, márpedig nem fogom” – kacsintott Győző, majd hozzátette: „Nekem ilyenek az ideáljaim is. Bea is tudja, én nagyon szeretem azokat, akik szanaszét vannak. Nekem ő a top” – fogalmazott Győzike.

Győzike bevallotta, hogy neki Zsófi a top csaj

Győzike bevallotta, hogy neki Zsófi a top csaj (Fotó: LifeTV)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?