SHOWBIZ

Conor McGregorral bunyózott a TV2 sztárja

A Fuss család, fuss! sztársportolója, Buchinger Iván egyetlen magyarként bunyózott az MMA élő legendájával.
  • Szerző: RIPOST

Ma már ötszörös világbajnok ketrecharcos a Fuss család, fuss! versenyzője, Buchinger Iván, ám azt kevesen tudják, hogy annak idején Conor McGregorral is bunyózott. A sportoló a TV2-nek elárulta, nem emlékszik vissza szívesen erre a meccsre, és a jövőben sem kerülne össze a legendás MMA harcossal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Nagy nyomot hagyott bennem, mivel kikaptam tőle és nem számítottam rá, hogy ilyen kaliberű ellenféllel fogok menni, mint ő. A legnagyobb előnye az volt, hogy pszichikailag megtört még a verseny előtt. Sőt, igazából nem is ő tört meg, hanem én törtem meg saját magamat, mert megláttam őt árnyékolni (a helyes mozdulatok begyakorlása) a ketrecben még a meccs előtt... – kezdte a TV2-nek Iván, akit végül az első menetben kiütött az ellenfele. Ám ez nem csak a sportoló mentalitásának volt az eredménye. Mint kiderült, Buchinger akkoriban főállás mellett harcolt, nem volt edzője, se edzőtársai.

”Nem azt mondom, hogy megvertem volna, de biztos másképp nézett volna ki a küzdelem, ha mentálisan bírtam volna. Az volt a szerencséje, hogy már az első menetben kiütött. Ha ezt nem teszi meg, akkor a második menetre én egy új ember vagyok„ – mondta a Fuss család, fuss! versenyzője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?