SHOWBIZ

Fokozódik a balhé, egyre nagyobb a feszültség a Kihívók között

Annának és Viktornak nem sikerül megbeszélni a problémákat.
  • Szerző: Ripost

Továbbra sem csillapodik a feszültség a Kihívók csapatában! Több próbálkozás után sem tudta megbeszélni egymással a nézeteltéréseket Kőnig Anna és Kővári Viktor. A 29 éves fiú bevallotta, nehezményezi, ahogy Anna és Benő viselkedik vele, azonban reméli, hogy hamarosan ennek pontot tehetnek majd a végére.

Fotó: TV2

„Több alkalommal próbáltam megbeszélni és megoldani ezt a szituációt, kellett, hogy ez kijöjjön belőlem és a többiekből is, erre szükség volt. Rosszul esett, hogy azt érzem, hogy rosszindulatúak velem. Jobb lett volna, ha valamilyen problémájuk van, akkor azt elmondják szemtől szemben. Remélem, hogy idővel normalizálódik a helyzet, hiszen az senkinek sem jó, ha a csapaton belül feszültség van, ellenszenv, vagy bármiféle konfliktus. Én megpróbáltam változtatni a gondolkodásmódomon, hogy ne vegyem annyira magamra a viselkedésemen” – kezdte lapunknak Viktor. Ám nem csak ő törekszik a problémák megoldására, Anna is igyekszik pontot tenni az ügy végére több-kevesebb sikerrel.

„Mindig pozitívan állok a dolgokhoz, így azt gondolom, ez is meg fog oldódni idővel. Én éppen ezért kérdeztem meg minden érintettet, hogy ki hogyan látja ezt a konfliktust, mi zavarja őt, hogy rálátásom legyen a teljes helyzetre és valahogy nyugvó pontra jussunk. Egy apró problémából lett egy hatalmas konfliktus generálva a félreértések miatt” - jelentette ki a versenyző. Az izgalmak pedig továbbfokozódnak, ugyanis ma este a magyar exatlonisták egy világcsúcsot is beállítanak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?