SHOWBIZ

Felessel készülnek a fellépésre A Dal 2020 döntősei

Elképesztő sikert ért el a Tortuga zenekar A Dal 2020 első elődöntőjében!
címkék:
  • Szerző: Doris

Két óriási elismerést is bezsebelt szombat este a Tortuga zenekar A Dal 2020 színpadán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem elég, hogy Mámor tér 3. című számuk akusztikus verziójával továbbmeneteltek a március 7-i döntőbe, de nekik ítélte a a Vincze Lilla, Apái Bence, Nagy Feró és Pély Barna alkotta zsűri zsűri „A Dal 2020 Felfedezettje” különdíjat, akik a Petőfi Zenei Díj ezen kategóriájának díját is megkapták.

Fotó: MTVA

A nyíregyházi rockerek, akik 559 nevezés közül kerültek a legjobb 30-ba, majd a döntőbe, az elődöntő után a -nak meséltek lelkesen az elért eredményről, sőt, azt is elárulták, mit tesznek minden fellépés előtt.

„Elképesztően hálásak vagyunk a rengeteg szavazatért, egyáltalán nem számítottunk arra, hogy elsőként jutunk a fináléba, és hogy a Petőfi Zenei Díjat is elhozzuk. Ez óriási! Most nyilván azt fogjuk tenni, amiről a dalunk is szól, egy kicsit kirúgunk a hámból” – nyilatkozta a -nak Hegyi Ábel.

És hogy van-e bármi kabalájuk fellépések előtt? Nos, a fiúk a plüss kabalafigurák helyett valami egészen másban hisznek!

„Persze, hogy van bevett szokásunk, legurítunk egy felest, aztán mehet a buli” – válaszolták kórusban.

A finálé tétje óriási, hiszen A Dal 2020 győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?