SHOWBIZ

Brutális sérülések az Exatlonban: Szerinted melyik baleset volt a legdurvább?

Az Exatlon Hungary versenyzői emberfeletti kitartással és erővel mennek végig a pályákon, azonban a sérülések őket sem kímélik.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary szinte minden versenyzője küzdött már kisebb-nagyobb sérüléssel az elmúlt hónapok alatt, azonban most a összeszedte, melyek voltak ezek közül a legbrutálisabbak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Voltak, akiknek a sérüléseik miatt búcsúzniuk kellett, de akadtak olyanok is, akik pár órát töltöttek csak a kórházban.

Fotó: TV2

Nagy Daninak távoznia kellett a sérülése miatt

A Kihívó volt az idei évad első játékosa, akinek a sérülése miatt búcsúznia kellett az Exatlontól. Dani az egyik futam alatt olyan súlyos lábsérülést szerzett, hogy a helyszínről szirénázó mentőautó vitte el. Bár az orvosok mindent megtettek, hogy játékban maradhasson, a bokája sajnos nem olyan ütemben gyógyult, hogy ez lehetséges legyen.

Szabó Franciskára műtét vár

A Bajnok távozása szinte minden nézőt sokkolt. Franciska Danihoz hasonlóan bokasérülést szenvedett, ami annyira súlyos volt, hogy az orvosok utasítására be kellett fejeznie a versenyt, ráadásul itthon még egy műtét is vár rá.

Ömlött a vér a Bajnokok és a Kihívó fejéből

Talán mindenki emlékszik az Exatlon Hungary azon Végjátékára, amikor három versenyző is megsérült a pályán. Móricz Dani, Virág András és a kékek játékosa, Szente Gréta olyan csúnyán beütötte a fejét az egyik akadályba, hogy ömlött a vér. Mindannyiuknak össze kellett varrni a fejét.

Kőnig Anna testéből kövek álltak ki

A Kihívó szintén egy végjáték utolsó futamánál sérült meg. Elvesztette az egyensúlyát, és elesett, azonban a kezét és a lábát is felsértette, ám még így is végigcsinálta a versenyt.

Az volt a baj, hogy nagyon kavicsos ott a talaj, így a tenyeremből és a térdemből csipesszel kellett kiszedegetni őket.”

exatlon, brutális sérülés, kőnig Anna,

Anna térdébe és a tenyerébe belefúródtak a kavicsok
Fotó: Exatlon / TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?