SHOWBIZ

Szomorú pillanatok: hazaküldték az Exatlon Kihívóját

Az Exatlon Hungary pénteki párbajában ezúttal két kihívónak kellett rajthoz állnia. Egyikük számára azonban véget ért a verseny.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary ismét párbajhoz érkezett, ezúttal pedig a Kihívók izgulhattak, ugyanis két játékosuknak kellett rajthoz állnia. Fülöp Marcell automatikusan került a kiesés szélére, mivel a héten neki volt a leggyengébb statisztikája. Ellenfelét ezúttal is Herczeg-Kis Bálint jelölte ki, aki Cservenák Csepelt választotta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Exatlon Kihívónak búcsúzniuk kellett egy versenyzőjüktől

Az Exatlon Kihívónak búcsúzniuk kellett egy versenyzőjüktől
Fotó: TV2

A két fiú mindent megtett a győzelemért, azonban végül Csepelnek búcsúznia kellett. A Kihívó mindössze csak három hétig volt játékban, és bár szívesen maradt volna még, nagyon boldog, hogy kipróbálhatta magát az Exatlonban.

„Azt gondolom, hogy kihoztam magamból a maximumot. Lett volna még bennem több, szívesen maradtam volna, de boldog vagyok, hogy itt lehettem, és élveztem a játék minden pillanatát. Nincs bennem tüske, hogy haza kell mennem”mondta a párbaj után Csepel, aki szerint Bálint jól döntött, hogy Marci ellenfeleként őt választotta, hiszen mind a ketten új játékosok voltak.

„Szerintem mindenkit megvisel egy ilyen szituáció, mikor a párbaj a játék végét is jelentheti. Nagyot küzdöttünk a Marcival, én hamarabb értem ki a pályákról, ő viszont sokkal gyorsabban le tudott higgadni az ügyességi feladatok előtt” – vélekedett a futamról a Kihívó,majd hozzátette: arra végképp nem számított, hogy Dóri felajánl neki egy medált. Mivel Marcinak volt egy életet jelentő medálja, így Dóri szerette volna, ha ebből a tekintetből is fair lenne a játék.

„Szerettem a csapatot”

Csepel úgy érzi, ez a három hét is elég volt arra, hogy megtalálja a helyét a Kihívók között. Mindenkit nagyon megszeretett, így a búcsú is sokkal fájdalmasabb.

„Mindenkivel megtaláltam a közös hangot, mindenki szeretett. Vicces figurának tartottak. Nagyon jóban voltam mindenkivel, szerettem a csapatot. Jó embereket ismerhettem meg. A napok is csak úgy pörögtek, nem volt olyan, hogy unatkoztam.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?