SHOWBIZ

Elszabadultak az indulatok, megfenyegették az Exatlon sztárját

Pap Dorci kihúzta a gyufát a nézőknél, nyomdafestéket nem tűrő véleménnyel vannak a versenyzőről.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary szerdai párbaja nem aratott osztatlan sikert a nézők körében! Mivel a Bajnokok megnyerték az utolsó végjátékot, így két Kihívó lánynak, Derzsi Vikinek és Besenyei Boginak kellett rajthoz állnia a párbajban. Sokak meglepetésére Boginak kellett búcsúznia az Exatlontól. Ezután pedig az indulatok is elszabadultak az interneten!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nézők többsége ugyanis Pap Dorciékat hibáztatja Bogi kiesése miatt. Szerintük olyan mértékű lelki terrorban tartották a lányt, hogy már teljesíteni sem tudott a pályákon.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Sikerült lelkileg kikészíteni az egyik esélyest a győzelemre. Gusztustalan amit ezek műveltek szegény Bogival. Dorci emberileg nulla, nem sportember, köze sincs hozzá... És most kiesett az, aki amúgy egy nagyon erős versenyző volt„ – fogalmazott az egyik néző, akinek véleményével több százan értettek egyet.

A legtöbb komment azzal kapcsolatban érkezett, hogy Bogi valójában lelkileg adta a fel a versenyt, ez pedig Dorciék hibája. Sajnos azonban elszabadultak az indulatok, és akadtak olyanok is, akik megfenyegették a fiatal versenyzőt. Nem csoda, hogy a saját oldalain ki kellett kapcsolniuk a hozzászólások engedélyezését.

„Egyszer meglátom itthon, úgy fejbe fogom rúgni...” - szólt hozzá valaki, amit egyre dühösebb kommentek követtek.

„Ki jön megverni Dorcit meg Vikit? Nyomjunk egy lájkot. A szembeköpés is ér” – fogalmazott valaki, akinek hozzászólását majdnem kétezren kedvelték.

Besenyei Bogi lapunknak elárulta, lelkileg már nagyon fáradtnak érezte magát, sokszor pedig azon is elgondolkodott, hogy talán jobb lenne, ha kiesne a játékból.

”Lelkileg már nagyon elfáradtam, ezért nem is voltam annyira csalódott, amikor kiestem. Folyamatosan próbáltam mentálisan összeszedett maradni, bár sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy jobb lenne, ha inkább kiesnék. Hatalmas nyomás alatt voltam, sokszor aludni sem tudtam, ami már a koncentrációm rovására ment” – mondta lapunknak Bogi.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?