SHOWBIZ

Édességgel tömte magát a karanténban a Dancing with the Stars versenyzője

Bár Győrfi Dániel tünetmentesen átvészelte a koronavírust, a fizikumán bizony meglátszik, hogy nem az órákon át tartó izzasztó gyakorlás töltötte ki a mindennapjait. A Dancing with the Stars fiatal versenyzőjének lakása ugyanis tele volt csokikkal és kekszekkel, ő pedig hiába próbált erős maradni, elcsábult a karanténban. Ennek eredményeképp fel is szaladt rá néhány kiló!
  • Szerző: Doris

Győrfi Dániel csúcsformában vágott neki a Dancing with the Stars-nak, ám a koronavírus-járvány mindent megváltoztatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Knap Zoltán / Bors

A fiatal influenszernek ki kellett hagynia a két héttel ezelőtti élő show-t, mivel pozitív lett a Covid-tesztje. Bár nem volt semmilyen tünete, otthon kellett maradnia a barátnőjével. Az órákon át tartó megfesztített gyakorlást felváltotta a kanapén történő henyélés és néhány tánclépés a szőnyegen, szigorúan köntösben. Na és persze a nassolás, ami miatt Dani bizony kicsit meghízott, a mozgása pedig – ahogy ő fogalmaz – eléggé medvés lett.

Fotó: Győrfi Dániel

„A műsor előtt sikerült lefogynom, később pedig a táncnak köszönhetően tovább javult a fizikumom. A karanténidőszak alatt azonban bevallom, elcsábultam. Egy kis csoki, egy kis kesz, nagyon sokat nassoltam! Így megy ez, ha valaki sokáig önmegtartóztatásban él, hirtelen áteshet a ló túloldalára. Fel is jött rám néhány kiló, így most eléggé medvés mozgással vártam a szombatot. Bíztam benne, hogy ennek ellenére remek lesz a produkcióm” – kezdte a -nak Dani, aki egy igencsak egyedi módszerrel igyekezett megtanulni a koreográfiát.

Angol neveket adott a különböző figuráknak és emeléseknek, így lett a legnehezebb a wheel of life, vagyis az élet kereke.

„Nem voltam benne biztos, hogy túlélem ezt az emelést, mert nagyon nehéz, ezért adtam neki ezt a nevet. Tudom, hogy ez egy furcsa módszer, de ha egyszer ez működik? Korábban azt csináltam, hogy lerajzoltam a táncokat, de rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem jött be. Az angol nevekkel viszont ment, mint a karikacsapás” – nevetett Dani.

 

És ezeket olvastad már?