SHOWBIZ

Drámai pillanatok, búcsúzott az Exatlon két sztárja

A tét óriási volt, hiszen aki nyert, bejutott a legjobb három versenyző közé.
  • Szerző: Ripost

Kedd este a párbajokkal folytatódott az Exatlon Hungary! A tét óriási volt, hiszen aki nyert, utolsóként juthatott be a TOP3 versenyző közé, azonban két játékosnak ezúttal is búcsúznia kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lányok közül Pap Dorci és Derzsi Viki küzdött a bennmaradásért, a fiúknál pedig Tóth Dávid és Böjte Dave állt rajthoz.

Fotó: TV2

Ezúttal a párbajok felépítése is más volt, mint az eddig megszokottak. A versenyzők maguk választhattak eszközt az ügyességi feladathoz, és minden párbaj két nyert pontig ment. A versenyzőknek egy nyert ponthoz három győztes futamot kellett teljesíteniük, ezután pedig ügyességi feladatot cseréltek.

A lányok voltak talán a legnehezebb helyzetben, hiszen Viki és Dorci nagyon jó barátságban vannak. A kezdeti bizonytalanság és a szoros állás után, végül Dorci nyert két kör után. A fiúknál az első kört Dave, a másodikat pedig Dávid nyerte meg, a mindent eldöntő, harmadik kör végén pedig a Kihívó örülhetett. Így végül Pap Dorci és Böjte Dave jutott be a legjobb három közé.

Szerdán a Hármak viadalával folytatódik a verseny, és kiderül, ki az a lány és fiú, aki már biztosan ott van az Exatlon döntőjében.

És ezeket olvastad már?