SHOWBIZ

Dráma a Kihívóknál, sérüléssel küzd két versenyző

Sérüléssel küzd a Kihívók két alapembere! Kőnig Anna és Balogh Richárd a vizsgálatok eredményét várja, hogy egyáltalán folytathatják-e a versenyt.
  • Szerző: Ripost

Nincsenek könnyű helyzetben a Kihívók, ugyanis két játékosuk is sérüléssel küzd. A versenyzők a három napos erőpróba alatt sebesültek meg, az orvosok pedig azonnal megvizsgálták őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kőnig Anna csúnyán ráijesztett a csapattársaira, ugyanis a bordáját ütötte be az egyik akadályba. A Kihívó azt hitte, hogy csak pillanatnyi fájdalmat érez, ám kiderült, hogy komolyabb a baj.

Fotó: TV2

„A pályán nagy lendülettel futottam neki a tekerős résznek. Utólag a nagy hévben már nem is emlékeztem rá, csak azt éreztem, hogy nagyon elkezdett fájni a bordám. Próbáltam mély levegőt venni, mozogni, de folyamatos fájdalmat éreztem. Az elején úgy voltam vele, hogy biztos mindjárt elmúlik, de aztán éreztem, hogy ez kicsit komolyabb. Már az orvosoknak is feltűnt a pályán, hogy valami nem stimmel, rögtön a segítségemre is siettek. Kaptam fájdalomcsillapítókat és kivizsgálásra is elvittek” - kezdte lapunknak Anna, aki nem tagadja, lelkileg nagyon megviseli, hogy nem tudja pontosan, mi a diagnózis, és hogy mikor léphet újra pályára. Ám nem ő az egyetlen, aki sérüléssel küzd a csapatból. Balogh Ricsi még a villáért folytatott harcban szerzett térd-sérülést, amivel akkor nem foglalkozott, de a hét második versenynapjára komolyabb lett a baj. A Kihívó nagyon kíváncsi már az orvosok véleményére, de főként azt reméli, hogy nem fog Nagy Dani sorsára jutni.

„Kellemetlenül érzem magam a sérülésem miatt. Nem tudom pontosan, hogy mi történt a térdemmel, vagy a hétfői bánya pályán ütöttem be, de az is lehet, hogy utána húztam meg. Van bennem némi félelem, hogy az orvosok mit reagálnak majd a vizsgálatok után, de remélem, hogy nálam nem olyan mértékű a probléma, mint Dani esetében, aki nem is folytathatta végül a játékot” - árulta el Ricsi, aki okkal aggódik, hiszen a sérülések miatt ketten is kispadra kényszerülhetnek, és ez akár rányomhatja a bélyegét a csapat teljesítményére. Az, hogy Annáék a három napos erőpróba utolsó napján pályára léphetnek-e, kiderül az Exatlon következő adásából, ahol dupla tétért, az előnyért és a jokerért küzdenek a csapatok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?