SHOWBIZ

Bangó Margit unokája elmondta, mi ér fel nála egy válóindokkal

Emilio vásárolt egy új dobfelszerelést, amihez annyira ragaszkodik, hogy kezdi kiborítani a feleségét, Tinát.
  • Szerző: ripost

Gyermeki lelkesedéssel szerelte össze új dobfelszerelését Emilio, aki hamarosan birtokba veheti az otthonában kialakított zenestúdiót is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azonban addig is szerette volna kipróbálni új szerzeményét, melyen a nappali közepén tartott rögtönzött bemutatót.

Fotó: Sláger TV

Tina ekkor még nem sejtette, hogy mekkora hangzavarral is jár majd férje rendszeres gyakorlása – írja a Blikk.

„Nem kis helyet foglal el ez a hangszer. Ilyenkor mindig azon morfondírozom, hogy miért nem inkább fuvolázik az én férjem. Viszont látom a csillogó szemét, a gyermeki lelkesedését, neki igazi boldogságot jelent ez a hangszer„ – mondta a Drága családomban Tina, akinek férje nem tud betelni az új szerzeménnyel.

„Elképesztően örülök, hogy megérkezett a dobfelszerelésem. Alig vártam, hogy kipróbáljam! Úgy szeretem ezt a hangszert, mint a feleségem. Legszívesebben ott aludtam volna mellette a nappaliban az első este, nem tudtam vele betelni” – áradozott Emilio, akinek felesége kis híján sokkot kapott, mikor férje belecsapott a zenélésbe.

„Szeretem, támogatom a férjem, amiben csak tudom, de ez a dobfelszerelés... Azon gondolkodom, hogyan lehetne ezt lehalkítani. Mikor játszik rajta, olyan hangos, hogy attól tartok, kiviszi a ház falát. Az biztos, hogy a jóisten a dobot nem az otthonokba, hanem a próbatermekbe teremtette. Kicsit idegőrlő ezt az elképesztően hangos zenélést hallgatni, de remélem, valami hangtompító módszert kitalálunk majd. Különben kiviszi mindannyiunk dobhártyáját a dobolás. Nem csodálkozom, hogy van, akinél ez a zenebona felér egy válóindokkal – tette hozzá viccelődve Tina a 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?