SHOWBIZ

Bangó Margit: Félek ettől a fránya járványtól! – Videó

Bangó Margit egyre jobban aggódik a koronavírus-járvány miatt! A népszerű előadóművész úgy érzi, nehéz helyzetbe került, hiszen nemcsak a korából adódóan, hanem komoly betegségei miatt is veszélyeztetett.
  • Szerző: Ripost

Bangó Margit már a közértbe is fél lemenni, hiszen a koronavírus-járvány bárhol felütheti a fejét! A Kossuth-díjas művész imád emberek között lenni, ezért is nehéz számára, hogy most elkerülje az ilyen helyzeteket. Az énekesnő szerint most muszáj betartani az óvintézkedéseket, hiszen csak így tudhatjuk biztonságban szeretteinket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Bevallom, félek ettől a fránya járványtól. Éppen ezért nagyon szigorúan betartom az óvintézkedéseket, maszkot hordok, figyelek a rendszeres kézmosásra. Az elmúlt időben sokszor voltam beteg, illetve én már abba a korba léptem, hogy veszélyeztetettnek számítok a vírust illetően. Mindent megteszek, hogy se a szeretteim, se pedig én ne betegedjek meg!” – kezdte lapunknak a Kossuth-díjas előadóművész, akit a családja is nagyon félt. Bevallása szerint elképzelhető, hogy hamarosan bezárják a kaput és önkéntes karanténba vonulnak.

„A családom nagyon félt, de én is őket! Már visszafogtam magam, csupán csak a közértbe megyek el, de rá kellett jönnöm, hogy ott sem vagyok biztonságban, hiszen aki velem találkozik, az ölel, csókol. Ezzel nem is lenne semmi baj, mert én is csókos típus vagyok, de a járvány miatt muszáj most elkerülnöm ezeket a helyzeteket. Hiába van rajtam maszk, az emberek a hangom alapján megismernek még úgy is, hogy háttal állok” – jelentette ki a legendás énekesnő, aki idén októberben adott volna nagyszabású koncertet a Papp László Arénában, ám a járvány keresztülhúzta a számításait. Ráadásul Margit ezzel a fellépéssel ünnepelte volna meg a hetvenedik születésnapját is. Végül a tervezett időpont helyett, május 16-án áll majd színpadra.

Fotó: Markovics Gábor

 

Otthoni koncertélmény

Charlie, HOBO, Tóth Gabi, Tóth Vera, Hooligans és Pápai Joci, néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást, a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív elő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség „Magyarország rád vár!” kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismerése által. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek megszervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépő egyikét.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?