SHOWBIZ

Balhé az Exatlonban, egymásnak estek a Kihívók

Újabb versenyt vesztettek el a kékek. A keddi előnyjátékban újra alul maradtak.
  • Szerző: RIPOST

Hatalmas konfliktus alakult ki a Kihívók között, miután kedd este elvesztették az előnyjátékot, és nehezítésképpen a csapat tagjai közül, minden körben egy lánynak és egy fiúnak, egy 6 kilós mellényt kell viselnie a végjátékban. Adu László Dániel úgy érzi, ez amiatt volt, hogy a csapatból sokan nem veszik komolyan a versenyt. Véleményének keményen hangot is adott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Arról van szó, hogy az ember életét megváltoztathatja ez a játék, és múlt héten a Pepének azért kellett hazamennie, mert mi nem tettük oda magunkat 100 százalékosan. Most itt az újabb hét, vesztettünk egy fontos küzdelmet, hiszen hat kiló plusz az rengeteg, még nem fogtátok fel...” – esett neki a csapattársainak Adu, ám a lányok gyorsan helyretették. A lelkiismeretes sportolót felkészítették, hogy a versenyben bizony sokszor elfordulhat, hogy a csapat a párbaj szélére kerül, és ezt jobb, ha elfogadja.

„Lacika nagyon jó fej, jókat lehet vele röhögni, de az a stílus, amit megvillantott, az szerintem csúnyább volt, mint a Zaláné” – jelentette ki határozottan Timi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?