SHOWBIZ

Balhé az Exatlon forgatásán, Besenyei Bogi a könnyeivel küzdött társai viselkedése miatt

A Kihívók inkább kinevették sérült társukat, minthogy segítettek volna neki.
  • Szerző: Ripost

Két részre szakadt a Kihívók csapata! Besenyei Bogi egyedül maradt, ugyanis Pap Dorci, Adu László, Böjte Dave és Derzsi Viki is ellene fordult. Bogi és Dorci között már régóta érezhető volt a feszültség, azonban a 18 éves Kihívónak sikerült elérnie azt, hogy mindenki őt támogassa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A dolog odáig fajult, hogy Dorci szerdán párbajra küldte legnagyobb ellenfelét Dékány Dórával szemben, annak érdekében, hogy kiessen a játékból. Terve azonban nem jött be, ugyanis Bogi fölényesen nyerte a harcot.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

A párbaj előtt azonban volt egy ominózus pillanat, amely a nézőknél kiverte a biztosítékot. Bogi a medáljáték egyik futamában csúnyán megsérült, társait azonban ez nem érdekelte, inkább kinevették a Kihívót. Dorci szerint csak színészkedett Bogi, hogy megússza a párbajt.

Boginál ezek után elszakadt a cérna, könnyes szemmel árulta el Gelencsér Timinek, mennyire rosszul esett neki a csapattársai viselkedése.

„Kicsit rosszul esett a csapat reakciója, hogy kinevettek. Én mindent megtettem ebben a futamban, de nem úgy jöttek ki a lépések, ahogy szerettem volna. Sok apró hibát vétettem és elestem, megütöttem a lábamat. Remélem nem fog akadályozni ez a későbbiekben” – magyarázta könnyes szemmel Bogi, akinek védelmére keltek a nézők. Sokan végső győztesnek várják a Kihívót, hiszen szerintük nem csak a teljesítménye, de a viselkedése is példamutató.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?