SHOWBIZ

Balhé a forgatáson, csúnyán egymásnak esett az Exatlon két sztárja

Besenyei Bogi és Pap Dorci durván kiosztották egymást.
  • Szerző: Ripost

Igazi cicaharcnak lehettek szemtanúi az Exatlon Hungary nézői, ugyanis Besenyei Bogi és Pap Dorci csúnyán összeszólalkoztak a kamerák előtt. A két Kihívó között már egy ideje lehetett érezni a feszültséget, ám eddig nem támadták a másikat. Most azonban mindkettejüknél betelt a pohár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Dorci és én nagyon különböző személyiségek vagyunk, ez ütközött ki. Szerintem ebben semmi meglepő nincs, hiszen több, mint három hónapja össze vagyunk zárva, ezért előbb-utóbb valamilyen konfliktus kialakul. Ráadásul itt elég sokféle személyiségű ember van a csapatban, mi Dorcival nagyon nem passzolunk. Ennek ki kellett robbannia! Szerintem most, hogy megtörtént, mindenki tovább tud lépni” – kezdte a -nak Bogi, aki a kialakult helyzet ellenére úgy érzi, a verseny miatt félre tudják tenni a sérelmeiket. Ezzel Dorci is egyetért, azonban a fiatal lány szerint a feszültség mindig jelen lesz közöttük.

„Bogi nem egy rossz ember, nincs vele baj, egyszerűen nagyon mások vagyunk. Azt gondolom, hogy ő csak magát nézi ebben az egész játékban, nem a csapatot. Sok dolog érdekli, ami számunkra csak második vagy harmadik helyen áll. Már a játék eleje óta telt nálam egy pohár Bogi miatt, és most kiborult. Igyekszünk ezt a játék alatt félretenni, de ez sajnos olyan dolog, amin nincs mit megbeszélni, helyre rakni, ez mindig is jelen lesz” – árulta el lapunknak Dorci. A Kihívók a konfliktus ellenére eredményes hetet zártak, hiszen egy nap kivételével mindegyik játékot megnyerték, így a Bajnokok kényszerültek párbajozni. Csibi Gergő és Kempf Zozo csatájából végül a BMX-világbajnok került ki győztesen, így az MMA harcosnak búcsúznia kellett.

És ezeket olvastad már?