SHOWBIZ

A visszaszámlálás elkezdődött: 15 adás múlva elhallgat a Morning Show

A Morning Show, és így Sebestyén Balázs és csapatának napjai meg vannak számlálva. November 19-én ugyanis végleg elhalkul a Class FM. De vajon mi lesz a mûsorvezetőkkel?
  • Szerző: Ripost

Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a Class FM frekvencia- engedélye lejárt, és nem is hosszabbítják meg. Balázsék tehát ismét rádió nélkül maradnak, akárcsak – szinte napra pontosan – hét évvel ezelőtt a Danubius Rádió megszűnésekor.

A legnépszerűbb tagnak, Balázsnak nincs félnivalója, hiszen évek óta képernyőn van, csatornájánál első számú műsorvezetőnek számít. A csípős nyelvű rádióst a műsor megszűnése így lelkileg és anyagilag érintheti majd rosszul, hiszen ő a Moring Show producere is. Anyacsatornájánál továbbra is számítanak rá, így minden bizonnyal nem marad munka nélkül.

Rákóczi Ferinek is lesz tennivalója, hiszen a belvárosban egy patinás éttermet üzemeltet. A hely rendkívül népszerű, főleg azért, mert maga Feri is időnként beáll a konyhára. A vállalkozás tehát nemcsak üzleti befektetés számára, de egyben hivatása is. Ugyanakkor ő a tévében is megállta már a helyét, 2010-ben Majkával együtt vezették az Ezek megőrülteket, így vélhetően számíthat a jövőben is felkérésre.

De mi lesz Vadon Janival? Alighanem ő van a legnehezebb helyzetben, hiszen ő eddig rendre Balázs műsorvezető társaként kerülhetett reflektorfénybe.  Régi cimborája mellett kapott lehetőséget a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, a Kalandra fal!-ban, a Széfben kérdésszerkesztőként, és a Kész Átverés!-ben műsorvezető társként, akárcsak a néhány hetet megélt Vundersőn és Zuperszexiben.

Igen ám, de jelenleg Balázs a saját műsorán dolgozik, így Janinak más lehetőségek után kell majd néznie, feltéve, ha a rádiósok nem tudják együtt folytatni a műsort más rádiónál, aminek a hallgatok örülnének a legjobban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?