SHOWBIZ

A Puskás Arénában lesz az Aerosmith-turné csúcspontja

A legendás amerikai rockbanda avatja fel az új stadionunkat zenei eseményen, és ez a koncert lesz a turnéjuk csúcspontja is.
  • Szerző: The_M

A Puskás Stadion megépítésekor nemcsak az volt a cél, hogy ez legyen a magyar foci új otthona, hanem az is, hogy világszínvonalú zenei eseményeknek adjon otthont. Elsőként pedig az Aerosmith próbálhatja ki, hogy milyen 78 ezer ember előtt játszani az új Puskásban. Steven Tyler bandája 2020. július 24-én ad koncertet Budapesten, várhatóan telt ház előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az Aerosmith az 50. születésnapját ünnepli az európai turnéjukkal, aminek a Puskásban lesz a csúcspontja, ugyanis a többi állomás közül csak az Atlético Madrid stadionja vetekszik az Aréna méreteivel. Vagyis méltó koncertavatót kap a Puskás Aréna.

Fotó: www.profimedia.hu

 

Harmadszorra jönnek hozzánk

A több rekordot is tartó Aerosmith először 1993-ban járt Magyarországon, akkor a BS-ben léptek fel. Egy évvel később az MTK stadionjában szórakoztatták a rajongókat, de ezek nézőszámban meg sem közelítik azt, amennyi ember a Puskásban elfér. Tylerék csillaga az 5 évtizedes fennállásuk óta talán most jár a legmagasabban, ugyanis a Las Vegas-i rezidensturnéjuk elképesztő sikert hozott nekik. Így igazi megtiszteltetés, hogy újra eljönnek Budapestre.