SHOWBIZ

Hiába az intő jelek, soha nem adja fel a TV2 versenyzője

Akad egy hölgy a TV2 háza táján, aki a fejébe vette, hogy minden módon a képernyőre kerül, ahogy arra csak lehetőség nyílik. Ha kell, énekel, ha kell játszik, most pedig főz.
címkék:
  • Szerző: Buster

Minden korábbi évadnál különlegesebbnek ígérkezik a Séfek Séfe harmadik évada, ami már a válogató adásokból is jól látszik. Idén ugyanis extrémnél is extrémebb karakterek rohanták meg a TV2 konyháját, hogy bizonyítsák főzőtudományukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A kedd esti adás egyik különleges csemegéjének ígérkezik Vrantsek Alíz Éva, aki ismerősnek tűnhet a TV2 hűséges nézői számára, hiszen szerencsét próbált már a Bezár a bazár című vetélkedőben is, de csak miután megmutatta „tehetségét” a Sztárban Sztár leszek! színpadán, ahonnan a mesterek eltanácsolták. Miután nyeremény nélkül távozott Majkától és Tillától, ígéretet tett arra, hogy benevez a csatorna gasztroreality-jébe is és be is váltotta a szavát.

Fotó: TV2

Éva nem kicsit exhibicionista, ráadásul igazi dumagép, vagyis főzés közben be nem állt a szája. Sőt időnként dalra fakadt és táncra is perdült. Mivel sokáig élt külföldön, a beszéde is igen különös, hiszen mondandóját gyakran fűszerezi angol szavakkal.

Hogy mire elég az elszántság és a lendület, az kiderül kedd este a TV2 képernyőjén.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?