SZTÁRDZSÚSZ

Özvegye teljesítette Sas József utolsó kívánságát, elkészült a sírköve

Hosszú betegség után idén örök álomra hajtotta a fejét a nagy nevettető. Sokak gyászolják a kiváló humoristát.
  • Szerző: Ripost

Sas József hosszú betegség után, az év elején, januárban örök álomra hajtotta a fejét. Halála után vallása szerint a Kozma utcai izraelita temetőben helyezték végső nyugalomra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Özvegye, Zsuzsika igyekezete szerint méltó emléket állított a számára. A Blikknek a gyászoló asszony elárulta: elkészült Sas József sírköve, ami olyan lett, hogy a férje is igazán büszke lenne rá.

Fotó: Ripost

„Gyönyörű lett Jóska sírköve. Méltó hozzá ez az elegáns, dupla méretű, monumentális alkotás. Bár lehet, hogy furcsa ilyet mondani, de szerintem nagyon igényes lett. Fontos volt számomra, hogy méltó legyen hozzá és az emlékéhez. Ez az egyik legnagyobb sírkő ott a környéken, és a közelben nincs is párja, olyan szép. Ahogy belépek, máris meglátom, ez tulajdonképpen az iránytű, hogy hová is kell mennem” – mondta a lapnak Zsuzsa asszony, aki rendszeresen kijár férje sírjához; legutóbb a szűk család együtt ment a temetőbe.

Az is kiderült, hogy utolsó kívánsága is teljesülhetett a Sas kabaré atyjának, a nagy nevettető, ugyanis Szép Ernő mellett szeretett volna nyugodni.

„Míg Jóska egészséges volt, sokat beszélt az elmúlásról, hogy mit és hogyan szeretne. Amikor beteg lett, már nem került szóba, de tudom, nagy vágya volt, hogy Szép Ernő mellett nyugodhasson. Végül teljesült az utolsó kívánsága, mert három méterre pihennek egymástól. Mondhatnám, ez a véletlen műve, de szerintem a karma játszott közbe!” – tette hozzá Zsuzsika.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?