LELKIZŐ

Rubint Réka vallomása: Tudom, hogy hétfőn sírni fogok

Joshi Bharat hétfőn délelőtt visszatér a tévézéshez, első vendége pedig Rubint Réka lesz, aki már készül az újabb, lélekboncoló beszélgetésre…
  • Szerző: Buster

Joshi Bharatnak számos megható, felemelő pillanatot köszönhetünk, hiszen az indiai származású műsorvezető-sorselemző az utóbbi években rengeteg hiresség lelkébe látott bele a kamerák előtt. Hétfőtől a Life TV Ébredj velünk! című műsorának utolsó blokkjában beszélget majd egy-egy ismert emberrel. Elsőként Rubint Réka tér vissza hozzá, aki utoljára két és fél évvel ezelőtt ült le Joshival szemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Joshival találkozni mindig felszabadító érzés, hiszen nagyon finom érzékkel tapint rá arra, ami az ember lelkét nyomja. Az az igazság, hogy vele szemben ülve az ember hajlamos elfelejteni, hogy közben forognak a kamerák. Bevallom, már most tudom, hogy hétfőn sírni is fogok...” - mondta nevetve Rubint Réka, akit már nagyon vár a műsorvezető is, hiszen azt mondja, Réka az egyik olyan visszatérő vendége, akitől minden beszélgetés során tanul valamit.

„Rékát nagyon kedvelem, mert sosem próbál valamilyen lenni és sosem ad kitérő választ. Még akkor sem, ha a lelke legmélyére ásunk is egy téma kapcsán. Hatalmas utat járt be minden szempontból és mindvégig erős tudott maradni. Amolyan ősanya típus, aki helytáll családanyaként és a munka frontján is és ez a kettősség nagyon érdekes benne„ – kezdte Joshi, aki az utolsó beszélgetésük óta eltelt idő eseményeiről beszélget majd hétfőn reggel Rékával.

Fotó: Vajda Anita / Life TV

”Van néhány ismert ember, aki tanított nekem valamit a beszélgetéseink során. Ilyen Bodrogi Gyula, Vitray Tamás, vagy éppen Székhelyi József. Ők mind sokat megélt, idősebb beszélgetőpartnereim voltak, akiknek a bölcsessége és élettapasztalata nekem is sokat tudott adni. És kivételként közéjük sorolom Rékát, hiszen eddig kétszer ült velem szemben és mind a kétszer úgy álltam fel a fotelből, hogy ma is tanultam valamit. Azt hiszem, ez most sem lesz másképp. Nem szeretném előre elárulni, hogy milyen témákat fogok érinteni vele kapcsolatban, de annyit mondhatok, hogy több ma aktuális eseményt járunk majd körbe együtt” - mondta a -nak Joshi Bharat.

Gyászáról is Joshinak mesélt először

Rubint Réka harmadik alkalommal mondott igent Joshi Barath meghívására. Először 2014-ben beszélgettek a kamerák előtt és Réka a házassága mélypontjairól vallott. Ezután 2019 júniusában találkoztak újra, négy hónappal azután, hogy elvesztette imádott édesapját. Réka akkor könnyeivel küzdve mesélt gyászáról. „Nagyon apás voltam és még nem sikerült őt elengednem. Sokszor azt gondolom, hogy túlvagyok rajta, de valójában ez nincs így. Reggelente, amikor az erdőben futok, azt érzem, hogy ő ott van velem. Olyan ő nekem, mint az erő őre...” - mondta akkor Réka.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?