Létrehozva: 2020.07.19.

Forgatás után várta meg zaklatója a Balatoni nyár műsorvezetőjét

A csinos műsorvezetőnek bőven akad udvarlója az online térben, de ő biztosan nem onnan választ majd szerelmet. Ezt persze nem mindenki fogadja el...

Ha egy feltűnően csinos nő a televíziónál dolgozik, gyakran feltűnik a képernyőn és nem él párkapcsolatban, hamar megkapja a kissé sztereotip, karrierista jelzőt. Rátonyi Krisztának sosem volt fontosabb a munkája, mint a saját boldogsága.

Fotó: Ripost

„Tudni kell, hogy a szüleim pici koromban elváltak, én pedig az édesanyámmal maradtam. Ennél fogva mindig is egy olyan családmodellt láttam, amelyben a nőnek igenis helyt kell állnia, és megoldania olyan feladatokat is, amik általában a férfira hárulnak. Éppen ezért kialakult bennem a képesség, hogy egyedül is boldoguljak és képes legyek akár családfenntartóként is működni, ha kell. Fontos számomra az anyagi biztonság, amit a szerencsés és korai pályaválasztásnak köszönhetően nagyon hamar megteremthettem magamnak” - kezdte lapunknak a Balatoni nyár műsorvezetője, aki kilencéves korától rendszeresen szerepelt különböző televíziós műsorokban, többek között éveken át arca volt a Cimbora című ifjúsági műsornak.

Kriszta középiskolás és egyetemi évei alatt is folyamatosan dolgozott, így miután befejezte tanulmányait, nem volt kérdés, merre is keresse a boldogulás útját. Ennek ellenére nem tipikus karrierista. „Soha nem rendeltem alá mindent a karrieremnek. Szeretek időt tölteni a családommal, a barátaimmal és persze nem mondok nemet egy jó bulira sem. Igyekszem mindent belezsúfolni az életembe és egyelőre egészen jól is megy” - mesélte a Balatoni nyár arca, akit egy forgatáson látogattunk meg a magyar tenger partján. A Duna Televízió műsorvezetője egyébként készen áll, ha elköteleződésről van szó.

Fotó: Ripost

„Érdekes, hogy húszéves korom körül úgy gondoltam, körülbelül mostanra már biztosan férjem lesz és legalább egy gyerkőcöm is, de most úgy érzem, hogy egy kicsit még lopnék a húszas éveimből. Nem sürgetem magam semmilyen tekintetben. Azt érzem, hogy nőként, életem legnyugodtabb, legkiegyensúlyozottabb időszakának az elején járok. Ez persze nem azt jelenti, hogy elzárkóznék a szerelem elől. A nagy szenvedélyekben hiszek. Sosem működött nálam a szépen fokozatosan, barátságból kialakuló, megfontolt szerelem. Ennél fogva, amikor jön az igazi, fix hogy észre fogom venni, sőt mindenki más is, mert az ilyenkor rám van írva” - mondta nevetve Rátonyi Kriszta, akinek egyébként bőven akad udvarlója, még ha nem is minden esetben szereznek is örömöt vele rajongásuk alanyának...

Fotó: MTVA

„Valóban vannak „lelkes” rajongók, akiknek a lelkesedése néha átlép egy határt… Van, hogy egy-egy kommentelő finoman szólva közvetlen stílusát látva elkerekedik a szemem, de már megtanultam ezeket figyelmen kívül hagyni, hiszen ez együtt jár a szerepléssel. Mondjuk én sem kommentelek oda egy pasi fürdőgatyás képéhez, hogy „Hmmm… Mi lehet ott a naciban?!”, de nem vagyunk egyformák...”- tárta szét a karját a Duna Televízió műsorvezetője, majd elmesélte egy nagyon kellemetlen találkozás történetét.

„Megesik, hogy valaki tovább megy az üzengetésen és a tettek mezejére lép. Nemrég történt, hogy egy forgatás után megvárt egy figura, aki lelkesen köszöntött, mintha közeli ismerősök lennénk. Amikor látta rajtam, hogy fogalmam sincs, kicsoda, kissé csalódott lett, majd bemutatkozott és közölte, hogy ő az, aki Instagramon szokott írni nekem. Az volt a furcsa, hogy nem is tűnt fel neki, hogy nem reagálok sem a kommentjeire, sem az üzeneteire. Ő tényleg azt gondolta, hogy van köztünk valamiféle kapcsolat. Olyannyira így volt, hogy végül néhány kedves kollégámnak kellett elmagyarázni neki, hogy ő bizony nem a kedvesem. Elég ijesztő volt a dolog. Azon is elgondolkodtam, hogy feljelentést teszek, de szerencsére értett a szóból...”- idézte fel a kellemetlen históriát Rátonyi Kriszta.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Felfoghatatlan gyász: Meghalt a Harry Potter és a Star Wars sztárjának felesége, hatalmas a fájdalom

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője