LELKIZŐ

Mindenkit felkavar az új magyar gigasláger

A szakma és a laikusok is egyetértenek abban, hogy idén Rácz Gergő és Orsovai Reni slágere A Dal 2020 abszolút esélyes. Taroltak az elődöntőben is.
  • Szerző: Buster

Rácz Gergő és Orsovai Reni dala, a Mostantól alaposan felkavarta a hazai popzenei világot. A megható szerzemény mondanivalója ugyanis rengeteg embert érintett meg első, majd sokadik hallásra is.

Fotó: YouTube

A Mostantól már több mint 9 és félmillió megtekintésnél jár a legnagyobb zenemegosztó portálon és megállíthatatlanul halad előre A Dal 2020-as versenyében is. Szombaton ez a dal jutott be elsőként a döntőbe és sokak szerint nincs is igazi ellenfele.

A Hujber SzabolcsRácz Gergő páros által jegyzett dalszöveg a jelek szerint minden emberben felébresztett egy emléket, hiszen aligha akad bárki is, aki ne élte volna át egy szakítás fájdalmas metódusát. Ezt tükrözik a kommentek is:

„Ez FANTASZTIKUS!!! Mikor először hallottam azt hittem egy musical egy részlete. Keresgéltem, megtaláltam, napi szinten hallgatom. De várom a rádióban is. Így 50 évesen köszönöm ezt a zenei élményt. Remélem megnyeritek a Dal 2020-at”

„A Petőfin hallottam meg először ma hazafelé, vezetés közben. Bömböltem rajta. Első dolgom volt rákeresni”.

„De szépen kifejezi az érzelmeket mindkét fél részéről egy ilyen helyzetben. A klipben is jók a motívumok. A nő zuhanása a semmibe, a sötétbe, az alapok elvesztése, a csalódás és összeomlás...”

- írták a rajongók.

És ezeket olvastad már?