SZTÁR

Őszinte vallomást tett Győrfi Pál: „Nehéz volt észrevenni a figyelmeztető jeleket”

55 évesen ismerte meg a határait Győrfi Pál.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Különleges módszerrel óvja az egészségét Győrfi Pál. A népszerű mentős egy speciális okospólóval figyeli a szívműködését, elkerülve ezzel az esetleg szív- és érrendszerei problémákat, amire az évek múlásával nem csak neki, de hazánkban sokaknak nagyobb figyelmet kell fordítani. A koronavírus-járvány alatt Győrfi reggeltől késő estig dolgozik és az állandó idegeskedés, rohanás bizony az ő szervezetét is megviseli.

„Hivatásomból adódóan rendkívül hektikus életet élek magam is, ezért tudatosan védem a szívemet az általános életmód szabályok betartásával. A baj korai felismerésében pedig nagy segítséget jelentenek az otthon is egyszerűen használható, egyre okosabb készülékek” – mesélte a Metropolnak az 55 éves Győrfi, aki sportolás közben hajlamos túlhajtani magát.

„Nehéz volt észrevenni a figyelmeztető jeleket, így nem tudhattam, hogy mennyire szabad megterhelni magam, hol az a határ, ahol már többet árthatok, mint amennyi előnyt jelent a testmozgás”.

Ezért használ egy okospólót, amely futás vagy biciklizés közben, egy különleges applikáció segítségével mobil EKG-készülékként folyamatosan méri, monitorozza a szív működését.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?