HŰHA

Átverték Zanzibárban Ördög Nórát

Egy világ omlott össze Nánási Miciben, amikor megtudta, hogy édesanyja csalás áldozata lett és kútba esett a tervezett program.
  • Szerző: Buster

A Nánási család még januárban utazott el Zanzibárba, ahol Ördög Nóraaz első nap belesétált egy egyébként közismert csapdába, amire mindenhol figyelmeztetik is a turistákat. Egy helyi férfi megígérte a műsorvezetőnek, hogy elintéz neki egy lovasprogramot és erre 50 dollár előleget kért, majd nyoma veszett. A műsorvezető a Nánásiék vlogon mesélte el a tanulságos történetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Nánásiék Vlog

„Annyira, de annyira lúzer voltam! El is olvastam, hogy Zanzibáron soha ne adjak előleget semmilyen programra és én vagyok az, aki az első délután belesétálok ebbe a csapdába”

- kezdte feldúltan Nóra.

„Úgy indult az egész, hogy Mici a tengerparton meglátott egy lovascsoportot. Onnantól kezdve semmi más gondolata nem volt, csak, hogy szeretne lovagolni. Palkó megkérdezte a srácot, hogy hol lehet foglalni, de mondták, hogy teljesen tele vannak. Odajött hozzám egy srác és én kértem, hogy intézze el nekünk a lovaglást. Később visszajött, hogy még kedvezményt is szerzett és elkérte az előleget, amiről adott egy bizonylatot és egy hiányos telefonszámot is kaptam. Az a legdurvább, hogy Micit pofára ejtette…„

- mondta a kamerába szomorúan a műsorvezető, aki másnap reggel hiába várta, hogy találkozzon az álprogramszervezővel.

És ezeket olvastad már?