SZTÁRDZSÚSZ

Elsöpörte a népharag Ördög Nóráék kisboltját

Ördög Nóra egyértelműen az ország kedvence, bár akad egy balatoni település, ahol a neve mára vörös posztóként hat a helyiekre.
  • Szerző: Buster

A Vay Ádám lejáróról a körforgalomhoz költözteti a kisboltját Ördög Nóra, aki balatonakarattyai üzletével kisebb háborút szított az ott lakók és a vásárolók között. Az élelmiszerbolt egyik szomszédja elárulta a Borsnak, hogy miért bojkottálták az üzletet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ördög Nóráék költöznek

Győzött a népharag...
fotó: Knap Zoltán (BORS)

Ördög Nóra szombaton este a közösségi oldalán jelentette be, hogy imádott kisboltjukat, a balatonakarattyai Nekem a Balatont közel egy év után bezárják, és néhány utcával arrébb költöztetik.

A műsorvezető és férje, Nánási Pál nem titkolták, hogy döntésüket nem jókedvükben hozták meg, hanem mert a helyi lakosok, környékbeliek egyre kevésbé tolerálták, hogy az addig nyugodt nyaralóövezetből mára már egy forgalmas, zajos és turistáktól hemzsegő környék vált.

Fellázadt a szomszédság...

Élhetetlenné vált a helyzet a kisbolt körül

Míg Ördög Nóra és Nánási Pál követői, vevői egyenesen rajonganak a kisboltért, addig az üzlet szomszédságában élők mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsék a televíziós családi vállalkozását.

Ma délelőtt a Bors napilap munkatársa is ellátogatott a balatonakarattyai kisboltba, ahol kollégánk nemcsak lelkes vásárlókkal, hanem temérdek bosszús szomszéddal is találkozott.

„Botrány ez az egész! Ötven éve megvan a családi nyaraló, úgyhogy jól ismerjük a környéket, a helyieket, de soha, senkivel nem volt gond. Amióta azonban ide költöztek Nóráék, mindent tönkretettek!”- fakadt ki Anna, a műsorvezető családi vállalkozásának egyik szomszédja.

Részletek a holnapi Borsban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?