SZTÁRDZSÚSZ

Novák Zalán: Ambrus sokkal jobb ember, mint gondolják

Az egykori bankrabló és az Exatlon versenyzője egymásra hangolódtak a Farm VIP forgatása alatt. Ma is jóbarátok...
  • Szerző: Buster

A Farm VIP piros csapatán belül elindult a klikkesedés a fiúk között. Ambrus Attila Novák Zalánnal találta meg a közös hangot, míg egy régi barátságból fakadóan Kiskeró Závodi Marcival beszéli ki a történéseket, Az Exatlon Hungary egykori játékosa a Viszkishez fűződő kapcsolatáról mesélt lapunknak és egészen más fényben tünteti fel őt, mint amit a nézők láthattak eddig.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A műsor elejétől fogva Attila és én vagyunk azok, akik a terhek nagy részét cipeljük a vállunkon. A farmon ő volt az én bajtársam és én az övé, hiszen mi keltünk fel hajnalban az állatokhoz, míg a többiek durmoltak” - kezdte lapunknak Zalán, aki sokat tanult az idősebb és tapasztaltabb Ambrus Attilától.

„Attila sok mindent megélt az elmúlt évtizedekben és számomra természetes volt, hogy őt figyelem a játék során, hiszen hasonló körülmények között élt gyermekkorában és van tapasztalata az állatokkal és úgy általában egy farmmal. A játék során próbáltam őt figyelni és tőle ellesni a fortélyokat. Sosem arra figyeltem, hogy miként mondja a dolgokat, inkább azt, hogy mit mond” - fejtette ki Zalán, aki a forgatások után is szoros kapcsolatban marad a Viszkissel.

„Attilával gyakran beszélünk telefonon azóta is. Ő sokkal jobb ember annál, mint amit gondolnak róla” - szögezte le az Exatlon Hungary egykori versenyzője. Hogy kettejük véd és dacszövetsége meddig tarthat, az kiderül szerda este a TV2 képernyőjén, hiszen eljött a harmadik Farmgyűlés és párbaj ideje, melyben most ismét a piros csapat jut főszerephez, hiszen ők teljesítettek rosszabbul a legutóbbi termelési feladat során, így köztük van a következő kieső.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?