FÜLES

Nagy volt az ijedtség, gyermekei betegségéről vallott a magyar sztárpár

Bárdosi Ildikó a blogjában számolt be a megrázó pillanatról, mikor kiderült, hogy mindkét gyermeke kruppos.
  • Szerző: RIPOST

Rengeteg álmatlan éjszakán van túl Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó, ugyanis kiderült, hogy gyermekeik komoly betegségben szenvednek. Sankónál és Majánál is egy olyan légúti betegséget diagnosztizáltak az orvosok, ami miatt rohanniuk kellett a kórházba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Korponai Tamás / Ripost

„Kristálytisztán emlékszem arra a napra, amikor Sankó először elkezdett ugatva köhögni. 14 hónapos volt, egy szombat este történt, éppen a március 15-i hosszú hétvégén. Fogalmunk sem volt róla, mi lehet ez, így arról végképp nem, hogy valójában ez egy veszélyes betegség előjele” – kezdte az édesanya, aki férjével aznap este úgy döntött, beviszik a kicsit a kórházba. Az orvosok ott közölték velük a hírt, hogy a gyerek bizony kruppos, ezért megfigyelésre bent tartották pár napra. A szülők nagyon megijedtek, ugyanis ez a betegség egy olyan éjszaka előtörő, ugatós köhögőroham, ahol a gége megduzzad, teljesen beszűkül, és a gyerek a levegőért kapkod. Mint később kiderült, Bárdosiék kislánya, Maja is kruppos.

„Nálunk Maja is hajlamos lett rá, és már 5 hónaposan kórházba került vele, így sokat olvastam a betegségről. Sajnos nincs arra magyarázat, hogy kinél, és miért jelentkezik a krupp. Jómagam ezért alszom a gyerekekkel, mert sokkal jobban látom, hallom őket, és így mindenki nyugodt” – árulta el Ildikó a blogjában. Szerencsére a betegség jól kezelhető, és talán a gyermekek is kezdik kinőni.

És ezeket olvastad már?