SZTÁR

Megszólalt Horváth Tamás: ez a valódi oka, hogy távozott a versenyből

Szombat este megrázta a Dancing with the Stars rajongóit a hír, hogy Horváth Tamás egy komoly sérülés miatt feladni kényszerült a versenyt. A történtekről különböző pletykák láttak napvilágot, de az énekes most tisztázta a dolgokat.
  • Szerző:

Nagyon megviselte Horváth Tamást, hogy így kellett befejeznie a Dancing with the Stars versenyét. Az énekes ugyanis annyira kimerült, hogy az egyik próbán elájult, az esés következtében pedig beütötte a fejét. Mentővel szállították el a helyszínről, az orvos két hetes szigorú pihenőre ítélte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felröppentek olyan pletykák, hogy a távozás hátterében az is áll, hogy Tamásnak sok konfliktusa volt táncpartnerével, Sipos Viktóriával, mert az énekes felesége féltékeny volt. A sztár most egy hosszú posztban öntött tiszta vizet a pohárba.

20201115_A Dancing With Stars forgatása a TV2 stúdiójában. Fotó: Keller Mátyás A képen: Horváth Tamás, Sipos Viktória

A szerdai fejzúzódásomnak agyrázkódás lett a vége. Az orvosok 2 hét szigorú pihenésre intettek, a fizikai terhelést kerülve. Betartom az orvosok kérését. Szombaton a műsorból hallani, hogy kizárnak, mert az állapotom nem engedi a folytatást... elfogott a szomorúság. Nyilván megértem, a szabályzat rám is vonatkozik, két hét pedig túl sok idő. Az egészségem a legfontosabb. Hetek óta jelezte a testem, hogy valami nincs rendben. A hazug bulvárcikkek, a megmondó izmozó emberek nyilván rossz hatással voltak rám, engedtem, hogy mocskos lábbal végig tapossanak a lelkemen. Annyira naiv voltam, azt hittem, mindent elbírok. Vikivel is volt összetűzésünk, ekkora terhelés mellett mindketten hibáztunk.

Egyikőnk párja sem volt viszont féltékeny, mindketten stabil, támogató párkapcsolatban élünk és ez sosem volt probléma. A túlhajszolt életmód, a megfelelni akarás nem tett jót az egészségemnek. Ott voltak a jelek, a láz, a szédülés, már akkor is fáradt voltam, mikor elvileg kialudtam magam... Győzni akartam, ahogy a Sztárban sztárban vagy a Nagy Duettben... Nem így szerettem volna befejezni ezt a műsort, de az élet a legnagyobb tanító és ha nem veszed észre, hogy nem jó úton haladsz, előbb-utóbb helyretesz. Rájöttem a profizmus nem azt jelenti, hogy akkor is hajtod a biciklit mikor az már ledobta a láncot... „ – írta Tamás az Instagramon.

És ezeket olvastad már?