SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő vallomás: Gabriela Spanic egy magyar pasiért kész feladni az önállóságát

Néhány napja Magyarországra érkezett a venezuelai világsztár, akit a magyar közönség a 90-es évek végén ismert meg, amikor hatalmas sikerrel futott nálunk a Paula és Paulina című szappanopera.
  • Szerző: Buster

Magyarországon is mindenki ismeri Gabriela Spanic nevét, így hatalmas meglepetés volt, amikor vasárnap este megjelent táncpartnerével a Sztárban Sztár színpadán, ahol bejelentették, hogy ők is részt vesznek a TV2 egyik őszi nagy dobásának szánt Dancing with the Stars – Mindenki táncol című szuperprodukciójában. A forróvérű latin szépség jól érezte magát az adás utáni partin, ahol készségesen mesélt szerelmi életéről is, vagyis arról, hogy gyakorlatilag nincs pasija. A -nak elárulta: készen áll a szerelemre, különösen most, hogy látta, Magyarországon rengeteg a jóképű férfi...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik! Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik” – kezdte a -nak nevetve a világsztár, aki már a szállodai szobájában azt hitte, hogy tréfálkoznak vele a vendéglátói.

Fotó: Bors

„Amikor megérkeztem, rendeltem ezt-azt a szobaszerviztől. Hamar kopogtatott is a szobapincér… Egy pillanatig azt hittem, hogy kandikamerás tréfa áldozata lettem és mindjárt kiderül, hogy egy chippendale fiút küldtek hozzám” – folytatta széles mosollyal Gabriela. „Nem így lett! A jóképű srác mindössze letette az asztalra, amit kértem, majd diszkréten távozott” – vonta meg a vállát a venezuelai szépség.

Mióta szakított gyermeke édesapjával, gyakorlatilag szingli, és ezen csak a mi kedvünkért lenne hajlandó változtatni. „Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé” – mosolyodott el a színésznő, akinek az is feltűnt, hogy a magyar férfiak nagyon szeretnek, és tudnak is udvarolni.
„Amióta megérkeztem hozzátok, rengeteg bókot kapok. A magyar férfiak nem félénkek, ami különösen szimpatikus nekem. A ti véretek is olyan forró, mint az enyém” – kacsintott Gabriela, aki a beszélgetés végén egy hangos sziával búcsúzott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?