HŰHA

Meglepő fordulat: Schmuck Andor válik 27 évvel fiatalabb feleségétől

A Tisztelet Társaságának elnöke Facebook oldalán szűkszavúan jelentette be a hírt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Schmuck Andor váratlan bejelentést tett saját Facebook oldalán. A Tisztelet Társaság elnöke szűkszavúan, a Magyar népmesék motívumával jelenette be a hírt: elválik 27 évvel idősebb feleségétől, Hanák Esztertől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Házasság felbontása,
Eszterrel úgy döntöttünk elválunk.

-írja posztjában az egykori politikus.

Nagy volt a szerelem

Schmuck Andor 2019 márciusában ismerte meg Esztert, a szerelem pedig olyan nagy lánggal égett közöttük, hogy hetekkel később jegygyűrűt húzott kedvese ujjára. A válás váratlannak tűnik, hiszen a megismerkedésük történetét Schmuck egy Sláger TV-n futó műsorban még nosztalgikusan idézte fel Berki Krisztiánnak.

Házasság felbontása,
Eszterrel úgy döntöttünk elválunk.

Közzétette: Schmuck Andor2021. április 29., csütörtök

 

„A Bazilika lépcsőjénél találkoztunk, Eszter megbotlott, majd szinte a karjaimba esett. Elkaptam, aztán adtam neki egy névjegykártyát a biztonság kedvéért. Másnap felhívott, én pedig elhívtam egy randira. Ez egy keddi napon volt, szerdán már együtt laktunk.„ – mesélte.

Egyelőre csak találgatni lehet, mi történt. Schmuck egy kemény diétával rengeteget, 40 kilót fogyott, büszke is volt rá, hogy keményen tartotta a diétáját. Lehet ennek köze ahhoz, hogy feleségével úgy döntöttek, külön utakon folytatják?

címkék:
És ezeket olvastad már?