LELKIZŐ

Másfél év után szakított, de a költözés után sem él egyedül az énekes

Peter Srámek és Adrienn alig fél éve költöztek össze.
  • Szerző: RIPOST

Fél éve még boldogan tervezték a közös jövőjüket, összebútoroztak és komoly terveket szövögettek Peter Srámekék. Nemrégiben azonban rá kellett döbbennie az énekesnek és Adrienn-nek, hogy nem működik a kapcsolatuk, ezért a szakítás mellett döntöttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert nagyon szerettem volna, hogy működjön köztünk Adrival. Vidékre költöztünk, örömmel vetettem bele magam a közös életünkbe, de hamar kiderült, egyszerűen nem passzolunk egymáshoz. Különböző volt az életritmusunk és a habitusunk, ami rendre feszültséget okozott köztünk. Úgy döntöttünk, mindkettőnknek jobb lesz, ha külön folytatjuk” – mondta a Blikknek az énekes. Srámek inkább elmenekült közös otthonukból a feszültségek elől, és visszatért Csepelre, ám nem egyedül.

„Visszaköltöztem Csepelre, ám nem egyedül, egy macskával osztom most meg az otthonomat. Nem akarom tagadni, hogy nehéz napokat élek meg a szakítás miatt, de egy szakmai elismerésnek sikerült jókedvre derítenie. Október 25-én lesz egy koncertem Csepelen, és itt megkapom életem második platinalemezét” – árulta el az énekes.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?