LOVE

Videó buktatta le a luxusfeleséget: ismeretlen férfi csókolgatta a szilveszteri bulin

Ismét rátalált a szerelem Vasvári Vivienre, már a barátainak is bemutatta új párját.
  • Szerző: Ripost

Az új év új szerelmet hozott Vasvári Viviennek. Egy videón látszik, ahogy 2020 első másodperceiben Vivi egy férfit csókol. Nem nehéz összerakni a képet, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője már nem szingli.

Fotó: Sulyok László

„Igen, valóban én vagyok a videón, és igen, tényleg megcsókolom a páromat” – kezdte a Blikknek Vivi, aki néhány információt is elárult a titokzatos udvarlóról.

„Ez egy friss kapcsolat, de ha majd úgy alakul, és mind a ketten úgy akarjuk, megmutatom a nyilvánosság előtt is a páromat. Ő nem celeb, nem is akar az lenni, és nem is szeretném, ha folyton szerepelne. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne kezdjen utánunk kutakodni, ha eljön az ideje, láthatnak minket együtt” – tette hozzá a modell.

Vivien minden bizonnyal várta már 2019 végét, ugyanis tavaly döntött úgy, hogy elválik volt párjától. Bár a szőke szépség nem keresett magának társat, rengeteg férfi udvarolt neki, ősszel volt egy férfi Vivien életében, ám a jelek szerint az a kapcsolat nem volt hosszú életű. Vivien egyik barátnője megerősítette, hogy tényleg nagy a szerelem a pár tagjai között.

„Együtt voltak kint Svájcban is, és az utazás nagyon jól sikerült. Ezek után nem meglepő, hogy a szilvesztert is együtt töltötték. Vivi a testvérével és a ismerőseikkel ünnepelt, és természetesen a barátja is vele volt, bemutatta nekik, és együtt buliztak” – árulta el a barátnő, aki pár részletet is elárult Vivien kedveséről.

„Egy igazi úriember. Az már látszik, hogy szeretné Vivit boldognak látni maga mellett, és ezért mindent meg is tesz. Egyik reggel az ágyba vitte neki a reggelit. A tenyerén hordozza Vivit, amit meg is érdemel egy igazi férfitól. A buli is nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát”.

Vivien korábban elmondta, hogy nem szeretne semmit sem elkapkodni, ugyanis gyermekei, Ariana és Edward a legfontosabbak számára, valamint szinte megállás nélkül dolgozik. Új kedvesével viszont olyan jól indult az ismeretségük, hogy szeretne esélyt adni a szerelemnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?