LOVE

Bármikor érkezhet a baba Tóth Veráéknál

Az énekesnő és kedvese hosszútávon vidéken képzelik el az életüket, és közös gyermeket is terveznek.
  • Szerző: ripost

Egy vidéki faluban találta meg a boldogságot Tóth Vera. Az énekesnő hetente több napon is besegít kedvesének, Pauli Zoltánnak az apró faluban levő éttermének üzemeltetésében, közös céljuk pedig az, hogy hosszútávon ott dolgozhassanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szerelmesek nagyon boldogok együtt, és abban is biztosak, hogy együtt alapítanak majd családot.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Hiszek a sorsszerű dolgokban, de főleg az emberek megfelelő időben való találkozásában. Én is eljutottam odáig, hogy végre az igazán fontos dolgokra koncentrálok. Szeretem Vera el­képesztően jó lelkét, hogy bármiről órákon át el tudunk beszélgetni, és hogy úgy tudjuk támogatni egymást mindenben, ahogy azelőtt még senki. Kiegészítjük egymást, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Nálam egy év a próbaidő, ami lejárt, és működünk, szóval nagy szavak, de igen, ő az…” – árulta el a Borsnak az étteremtulajdonos, aki szívesen vállalna gyermeket is párjával.

„Én jobban benne vagyok a korban, és teljesen nyitott va­gyok mindenre, de engedem, hogy menjen minden a maga útján. Bármikor jöhet a gyerek, Verával ezt rábíztuk a sorsra. Mi készen állunk, és nagyon nagy szeretettel fogadjuk, amikor jön, és ahogy sokan, mi is eltoljuk a súlypontokat és átrendezzük az életünket” – fogalmazott Zoltán.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?