LOVE

Férjének üzent Tóth Gabi: Elveszett voltál és magányos, akárcsak én

Az énekesnő és kedvese, Krausz Gábor két évvel ezelőtt találtak egymásra, és rögtön tudták, hogy meglelték a másik felüket.
  • Szerző: ripost

Romantikus vallomással kedveskedett a férjének Tóth Gabi a kétéves évfordulójuk alkalmából.

Az énekesnő és Krausz Gábor február 13-án találtak egymásra. Akkoriban mindketten nehéz időszakon mentek keresztül, ám azt pontosan tudták, hogy egymásnak teremtette őket az ég.

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

„Emlékszem, mennyire izgultam, amikor közeledtem feléd... Istenem, milyen elveszett voltál és magányos.. akárcsak én.. és pontosan tudtam, hogy vége lett az addigi életemnek! Ahogy a tiédnek is drága szerelmem! Mindent megértettünk ott és akkor.. Hirtelen megállt a föld a lábunk alatt!” – írta az Instagram-bejegyzésében Gabi.

Emlékszel még szerelmem, hogy milyen volt az előző életed? Mert nekem minden feledésbe merült 2 éve ezen a napon! Emlékszem , mennyire izgultam amikor közeledtem feléd... istenem milyen elveszett voltál és magányos.. akárcsak én.. és pontosan tudtam, hogy vége lett az addigi életemnek! Ahogy a tiédnek is drága szerelmem! Mindent megértettünk ott és akkor.. hirtelen megállt a föld a lábunk alatt! Megtaláltuk szerelmem! Én csodálatos férjem! Mire is kellett volna várnunk? Hisz minden olyan egyértelmű! 2 éve ... szeretlek életem❤️ @gabor.krausz A minden vagy nekem✨❤️ (A fotók felhasználása tilos)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?