LOVE

Itt vannak a részletek: Így kérte meg kedvese Sáfrány Emese kezét

Az nem volt kérdés, hogy egyszer összeházasodnak, de a lánykérés így is meglepte Sáfrány Emesét.
  • Szerző: Angie

Sáfrány Emese révbe ért, kedvese, Ádám egy öreg templomban megkérte a kezét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sáfrány Emese eljegyzés

Sáfrány Emese mostantól menyasszony is (Fotó: Sulyok László / Ripost)

A légtornász most már nem csak kismama, de menyasszony is. Emese a -nak részletesen mesélt a nagy pillanatról, de azt is elárulta, az esküvővel még várnak egy kicsit.

„Tudtam, hogy Ádám meg fogja kérni a kezem, de azt nem, hogy hol és mikor. Hétfőn aztán megtörtént és igent mondtam. Nagyon romantikus volt a lánykérés, de utólag kiderült, hogy Ádám eredetileg nem is így tervezte. A hétvégén szerette volna feltenni a kérdést, de mikor puhatolózott, mondtam, hogy én nem érek rá, mert egy fotózáson leszek. Ekkor szervezett át mindent sebtiben„kezdte Emese, aki nagy örömmel idézte fel a különleges pillanatot.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

”Épp vidéken voltunk, sétáltunk és betértünk egy különleges öreg templomba ahol egyszer csak megjelent egy kisfilm a kivetítőn. Ádám az eddigi közös életünk legszebb pillanatit vetítette le nekem, majd letérdelt és megkérte a kezem. Természetesen igent mondtam, de ezzel nem ért véget a meglepetés. Kinyílt az ajtó és ott álltak a szüleink. Ádám kikért a szüleimtől és apukám boldogan adott át neki” – mondta büszkén a kismama, aki eddig a koronavírus ellenére is élete legszebb hónapjait éli. Az esküvővel azonban még várnak a fiatalok, Emese úgy érzi, jelenleg minden kerek, nincs hová sietni.

Nem sietnek az esküvővel

”Azt hiszem, most nagyon belehúztunk. Egy éven belül lettem kismama, menyasszony és hamarosan költözünk is egy nagyobb lakásba. Az esküvőt nem akarjuk elkapkodni, aminek több oka is van. Az egyik nyilván a koronavírus, hiszen igazi magyaros lagzit szeretnék, ahol a vendégek táncolnak, és várandós is vagyok. Szerintem megvárjuk, míg a kisfiunk már totyogni fog és részese lehet az esküvőnknek.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?