LOVE

Rátalált a szerelem Molnár Anikóra: foglalt férfi csavarta el a fejét

Ismeretségük kezdetén még mindketten párkapcsolatban éltek, ezért nem is engedtek a vágyaiknak.
  • Szerző: Ripost

Tizenöt évvel A Nagy Ő párkereső műsor után, a 44 éves Molnár Anikó révbe ért, de 49 esztendős szerelme is megszenvedett a boldogságukért.

„Akkor döntött, hogy nem enged el, amikor már lemondtam róla” – vázolta a realitysztárból lett sminktetováló, aki több éve ismeri szíve választottját.

Fotó: Instagram

„Rendőrautó állt meg a szomszédnál, majd egy magas, helyes férfi szállt ki belőle. Helyszínelni kezdett, és mivel sejtettem, hogy betörés történhetett, kimentem, hogy felajánljam a térfigyelőm felvételét, de már a köszönésnél éreztem, van köztünk valami. Akkor még párkapcsolatban éltem, egyértelmű jelzést adni nem akartam, de ő sem lépett. Sejtettem, hogy foglalt, ami utólag be is igazolódott – emlékezett Anikó a Blikknek.

„Ahogy telt-múlt az idő, azon vettem észre magam, hogy mindig az eszemben jár, és boldogan köszöntem rá, amikor egy év múlva összefutottunk egy konditeremben. Visszamosolygott, de nem közeledett. Próbáltam nem gondolni rá, ami persze, nem sikerült. Megint eltelt egy év, és névnapi üzenetet küldött a közösségi oldalamra. Rögtön tudtam, ki az, és remegő gyomorral válaszoltam. Levelezni és közeledni kezdtünk, majd mind a ketten lebuktunk, mert már a partnerünk előtt sem tudtuk leplezni, hogy mit érzünk – ismerte el az egykori Nagy Ő sóhajtva.

„Évekig tartó nehéz időszak következett, mindkettőnknek sok konfliktusa volt. Előbb én döntöttem, hogy kilépek a kapcsolatomból. Sodródó típus vagyok, érzelmekért elvből nem harcolok, de az a nő sem vagyok, aki beletörődve bemagyarázza magának, hogy „jól van ez így, végül is jó ember, és még az állataimat is szereti”, ami nálam valóban fontos szempont. Miután szakítottam, nyitottabbá és befogadóbbá váltam, de a feszültségek ezzel nem múltak el. Eljött a pont, amikor elegem lett a tépelődéséből. Majdnem belehaltam, de elengedtem és megértette, ennyi idősen én már nem akarok bujkálni. Nekem társra van szükségem, és végül mellettem, mellettünk döntött – tette hozzá Anikó.

A szerelmesek időközben az együttélés próbáját is kiállták.

„Egy hétre elrepültünk az egyiptomi nyárba, mert tudni akartuk, nem megyünk-e egymás agyára, ha huzamosabb ideig, megszakítás nélkül egy légtérben tartózkodunk, és nem vetődött fel probléma – mesélte Molnár Anikó, aki a nagy ő-jét a Nagy Ő sarm es-sejki helyszínére is elvitte. – Amikor 15 éve ott forgattunk, bosszankodtam, mert körülnézni nem volt időm. Szívesen gondolok vissza arra a műsorra, de a tengerparti romantika az igazival az igazi”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?