LOVE

Gólyahír Vajna Tímea családjában: érkezik a legújabb családtag!

A híresség húga, Lilla az első gyermekét várja, az egész család nagyon boldog és izgatott a jövevény miatt.
  • Szerző: ripost

Még az idén világra jön Palácsik Lilla és Visváder Tamás gyermeke! Vajna Tímea húga a várandóssága tizennyolcadik hetében jár, az örömhírt azonban sokáig nem merte megosztani a családtagjaival.

Lillánál ugyanis hat évvel ezelőtt endometriózist diagnosztizáltak, ami által nehezebben eshetett teherbe, ám Lilla túl van a kritikus időszakon és az orvosok is megerősítették, hogy valóban babát vár.

Fotó: Markovics Gábor

A gólyahírt egyébként Tamás érezte meg: egyik reggel úgy ébredt, hogy azt álmodta, Lilla várandós.

„Gyakran beigazolódnak az álmaim és a megérzéseim, ezért vettünk egy terhességi tesztet, amely kimutatta, hogy tényleg gyermekünk lesz!” – újságolta el a Tamás.

De nem csak a boldog édesapa sejtette meg a várandósságot, hanem maga Tímea is.

„Szóvá tette, hogy biztosan terhes vagyok. Timi kiskorunk óta jobban félt engem, mint a szüleim, a testvéri aggódás a mai napig megvan benne. Tudtuk, hogy ha beavatjuk a titkunkba, azonnal orvoshoz akar majd vinni. Közben őt is féltettük: nagy veszteségek érték, amelyek érzékenyebbé tették, ezért előbb száz százalékig meg akartunk bizonyosodni arról, hogy a kicsi egészséges, és csak utána mertük elmondani a családnak” – fogalmazott Lilla.

A pár apás szülést tervez, a járványügyi helyzet miatt azonban egyelőre nem tudják, hogy a babaváró bulit megtarthatják-e majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?